Az Origó hogy süllyedhetett odáig, hogy nyíltan melegezik Vonát?
Valami elmebetegnek eszébe jutott valahogy pont most hogy 2000-ben Vona meleg volt. Erre főcímen nagy betükkel: VONA GÁBOR HOMOSEXUÁLIS MONDJA TERRY BLACK, VONA GÁBOR VALLJON SZÍNT (homosexualításáról). ?
Erre az Origó olyan cikket rakott ki, ami hatására a Fideszes ismerőseim körében már tényként elfogadták hogy Vona meleg. Engem nem érdekel hogy logikailag nem ezt jelenti a cím, aki rápillant félszemmel a cikkre, ennyi marad meg a fejében.
Miért megy az Origón ilyen szintű lejáratás? Mennyi pénzt fektet a Fidesz a mindennapos lejárató cikkekre és a Jobbikosok után való éjjel nappali megfigyelésekre amiért panaszkodtak a képviselők? Mennyi pénzbe kerülnek az ilyen provokátorok?
A jobbik egyébiránt arra is veszi a bátorságot hogy a parlamentben történelmi személyek nevét gyalázza, olyanokét merje meggyalázni aki inkább minden megbecsülést érdelmi meg..
Az a baj hogy ilyenek után a jobbik tagok vagy szimpatizánsok nyavalygására csak fintorral tudok reagálni... szóval amit leírtam abban igazából szemethunyva mondtam. De ezt fontosnak éreztem megjegyezni.
Nyuggodjál le a pics ába!
Egy buz it istenítesz.
Ez nem baj. A két ember akitől igazán fosik a Názáreti..akarom mondani Orbán Viktor úr.
De az hagyjá, Fodor is ott van mellettük.
"Gyurcsány összeállt Vonával. Mindig együtt vannak, talán össze is házasodnak? [link]
Én nem értem mi ez az újabb mánia, Fideszesek körében terjed egy járvány, rokonaimtól is hallottam, ha valaki beismeri hogy nem Fideszes NEM ENGEDIK BE A LAKÁSBA, NEM ÁLLNAK VELE SZÓBA.
" ha valaki beismeri hogy nem Fideszes NEM ENGEDIK BE A LAKÁSBA, NEM ÁLLNAK VELE SZÓBA."
Hát persze, ezek olyanok mint a leprások, az elmúlt idők dögbűzös leheletét hordozzák! Vissza akarják állítani a korábbi terheket és a megszorításokat az emberek nyakába.
Meg akarják adóztatni a nyugdíjat, Elvenni a hazai magán vállalkozásoktól a hazai tőke építés (a pénzt itthon működtető magyar, lassan épülő tőkés réteg) lehetőségét "korrupció" felkiáltással, hogy azután ugyanezeket a pénzeket oda adják a nyugati multi vállalkozók cégeinek, ami már tényleg Magyarország kiárusítását jelentette és jelentené most is. Nem az volna korrupció és a magyar vagyon külföldi kezekbe juttatása?
Azt a külföldi multi az ő országában forgatja és azt építi vele, attól él olyan jól a nyugat.
Most, amikor itt is a hazai multi réteg felépítése folyik, akik itthon adóznak és itthon forgatják nagy részben a megszerzett vagyonukat és ezzel Magyarországot építik, de hát ha itthon marad az a pénz, amit korábban kivittek nyugatra, az már "korrupció!" Ugye? Csak az nem korrupció, ha elviszi a nyugat a saját hasznára?
Furcsa ez a hülye liberális világ!
Miért ér kevesebbet a magyar nekik, mint a nyugati érdekek?
A magyar ember a liberális baloldalnak egy nagy nulla, akit csak kifosztani lehet, szabad szerintük és érdemes. Amikor meg valaki építeni akarja a hazai tőkés világot ami a munkahelyeket bővíti és itthon tartja, itthon forgatja az ország hasznára is a pénzt, itthon dolgoztatnak és Magyarországon jár mindenki jobban majd egyre inkább tőle, az korrupt!?
Bolond baloldal, süket liberálisok. ...mert ezt teszik!
Ha nem is mondják nyíltan, de amikor csak lehetőségük volt rá ezt tették mindig! Ezért építették le a hazai ipart, hogy a nyugatot szolgáljuk ki mindenben!
leprás kerülendő társaság, akik Magyarország valódi érdekei ellen dolgoznak. Még jó, hogy a többség jó oldalon áll. De szerintük az a sok ember a hülye buta és tudatlan és csak ők maroknyian képviselik az igazságot?
Mint aki szembe megy a forgalommal az autópályán...
Bemondják a rádióban, egy őrült a forgalommal szemben száguld a sztrádán. Mire megszólal a kocsiban a ballib, mellette a szélső jobb barátunk, "Nem egy, az összes, mind szembe jönnek!"
Na most akkor ki a hülye? Az a sok aki mind egy irányba akar haladni?
Akkor csak tessék mindenkivel szembe haladni úgy maroknyian!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!