Az Origó hogy süllyedhetett odáig, hogy nyíltan melegezik Vonát?
Valami elmebetegnek eszébe jutott valahogy pont most hogy 2000-ben Vona meleg volt. Erre főcímen nagy betükkel: VONA GÁBOR HOMOSEXUÁLIS MONDJA TERRY BLACK, VONA GÁBOR VALLJON SZÍNT (homosexualításáról). ?
Erre az Origó olyan cikket rakott ki, ami hatására a Fideszes ismerőseim körében már tényként elfogadták hogy Vona meleg. Engem nem érdekel hogy logikailag nem ezt jelenti a cím, aki rápillant félszemmel a cikkre, ennyi marad meg a fejében.
Miért megy az Origón ilyen szintű lejáratás? Mennyi pénzt fektet a Fidesz a mindennapos lejárató cikkekre és a Jobbikosok után való éjjel nappali megfigyelésekre amiért panaszkodtak a képviselők? Mennyi pénzbe kerülnek az ilyen provokátorok?
Drágám,tudod,hogy mindenki pénzből él?
Azért jelentet meg erről cikket az origó,mert más újságokban is ez a fő hír és nem akar lemaradni.
Az origó sohasem a korrekt tájékoztatásáról volt híres. A közéleti témájú cikkei még a Blikknek is korrektebbek.
Nem poénból írom, valóban így van. A Blikk határozottan elkülöníti a bulvár celeb-pletykákat a közéleti hírektől, az origó meg szándékosan összemossa ezeket. Nem mostantól, az indulásuk óta. A másik ilyen simlis portál az index.
A mai pl. ez. Igazából Vona nem csinált SEMMI homofóbságot, rágalom érte, és az illetőnek sértődötten odaszólt. Ettől rohadtul nem homofób, amit abban a cikkben felhoz.
Azon töprengek, ha például Terry Black engem b-zizna le nyilvánosan, akkor mi a tökömet tudnék csinálni? A barátaim, rokonaim ismernek hogy nem, de az egész ország meg úgy tudná, hogy igen.
Beperelem Terry anyánkat, oké, megnyerem, lesz egy apróbetűs helyreigazítás valahol. De azt már nem fogja senki posztolgati a facebookon, amikor még mindig az eredeti cikket kőröztetik, hogy az vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!