Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Origó hogy süllyedhetett...

Az Origó hogy süllyedhetett odáig, hogy nyíltan melegezik Vonát?

Figyelt kérdés

[link]

Valami elmebetegnek eszébe jutott valahogy pont most hogy 2000-ben Vona meleg volt. Erre főcímen nagy betükkel: VONA GÁBOR HOMOSEXUÁLIS MONDJA TERRY BLACK, VONA GÁBOR VALLJON SZÍNT (homosexualításáról). ?

Erre az Origó olyan cikket rakott ki, ami hatására a Fideszes ismerőseim körében már tényként elfogadták hogy Vona meleg. Engem nem érdekel hogy logikailag nem ezt jelenti a cím, aki rápillant félszemmel a cikkre, ennyi marad meg a fejében.

Miért megy az Origón ilyen szintű lejáratás? Mennyi pénzt fektet a Fidesz a mindennapos lejárató cikkekre és a Jobbikosok után való éjjel nappali megfigyelésekre amiért panaszkodtak a képviselők? Mennyi pénzbe kerülnek az ilyen provokátorok?

2016. nov. 12. 17:28
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként érdekes, hogy a cikknél 2016.11.12-e szerepel, de a link szerint 2016.10.30-án készült.
2016. nov. 12. 17:32
 2/27 anonim ***** válasza:
26%

Drágám,tudod,hogy mindenki pénzből él?

Azért jelentet meg erről cikket az origó,mert más újságokban is ez a fő hír és nem akar lemaradni.

2016. nov. 12. 17:33
 3/27 anonim ***** válasza:
6%

Az origó sohasem a korrekt tájékoztatásáról volt híres. A közéleti témájú cikkei még a Blikknek is korrektebbek.

Nem poénból írom, valóban így van. A Blikk határozottan elkülöníti a bulvár celeb-pletykákat a közéleti hírektől, az origó meg szándékosan összemossa ezeket. Nem mostantól, az indulásuk óta. A másik ilyen simlis portál az index.

2016. nov. 12. 17:35
 4/27 anonim ***** válasza:
49%
Édes csillagom, mindenkinek van ára, de továbbra is azt mondom hogy bármennyire is mocskos ez , Vona maradjon szépen csendben a karaktergyilkolászásról. Ez az a karma dolog tudod. Egyébként nem tudni mi sül ki ebből, de nem kell hisztériázni, a magyar politikában ezen senki ne lepődjön meg még Vona szimpatizáns se.
2016. nov. 12. 17:37
 5/27 A kérdező kommentje:
Én értem hogy nem akarnak semmiről lemaradni, viszont itt nem erről van szó. Minden nap a főcímen valami a Jobbikkal van kitéve. Minden nap. És ilyen piti hírek, csak ilyen facebookos hírstílusban kiírva, hogy a címből már az ember fejében az jön le hogy Vona bu i, és követelik tőle hogy valljon színt, és minden nap egy ilyen cikk megjelenik. Senki másról nem gyártanak semmit, csak a Jobbikról.
2016. nov. 12. 17:37
 6/27 A kérdező kommentje:

[link]

A mai pl. ez. Igazából Vona nem csinált SEMMI homofóbságot, rágalom érte, és az illetőnek sértődötten odaszólt. Ettől rohadtul nem homofób, amit abban a cikkben felhoz.

2016. nov. 12. 17:39
 7/27 anonim ***** válasza:
79%
Most éppen a Jobbik a mumus, ennyi. A menekülttéma egyelőre függőben van, de egy fasiszta kormánynak mindig kell ellenségkép, éppen rájuk esett a választás.
2016. nov. 12. 17:40
 8/27 anonim ***** válasza:
igen amit a hetes leírt arra mondtam hogy karma dolog... :-)
2016. nov. 12. 17:40
 9/27 anonim ***** válasza:
83%
Lejáratókampány, aljas módszerekkel, ez a fidesz igazi arca.
2016. nov. 12. 17:41
 10/27 anonim ***** válasza:
85%

Azon töprengek, ha például Terry Black engem b-zizna le nyilvánosan, akkor mi a tökömet tudnék csinálni? A barátaim, rokonaim ismernek hogy nem, de az egész ország meg úgy tudná, hogy igen.

Beperelem Terry anyánkat, oké, megnyerem, lesz egy apróbetűs helyreigazítás valahol. De azt már nem fogja senki posztolgati a facebookon, amikor még mindig az eredeti cikket kőröztetik, hogy az vagyok.

2016. nov. 12. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!