Az Origó hogy süllyedhetett odáig, hogy nyíltan melegezik Vonát?
Valami elmebetegnek eszébe jutott valahogy pont most hogy 2000-ben Vona meleg volt. Erre főcímen nagy betükkel: VONA GÁBOR HOMOSEXUÁLIS MONDJA TERRY BLACK, VONA GÁBOR VALLJON SZÍNT (homosexualításáról). ?
Erre az Origó olyan cikket rakott ki, ami hatására a Fideszes ismerőseim körében már tényként elfogadták hogy Vona meleg. Engem nem érdekel hogy logikailag nem ezt jelenti a cím, aki rápillant félszemmel a cikkre, ennyi marad meg a fejében.
Miért megy az Origón ilyen szintű lejáratás? Mennyi pénzt fektet a Fidesz a mindennapos lejárató cikkekre és a Jobbikosok után való éjjel nappali megfigyelésekre amiért panaszkodtak a képviselők? Mennyi pénzbe kerülnek az ilyen provokátorok?
Kinek is kezében van az összes média?
Ki félti a hatalmát az igazságtól?
Látod, nemlátod? Nalátod!
Na és? Én is meleg vagyok.
Mindig kb. 37 °C a testhőmérsékletem. Ez szerintem így eléggé meleg.
"Senki másról nem gyártanak semmit, csak a Jobbikról.
"
Csak ne legyenek mártírok... Épp ugyanannyit járattak le ők, sőt, ez még semmi.
# 13
# 14
"Semjén Szájer Vona a többieket nem sorolom mert lesz még alkalom"
Világos beszéd: egy kdnp-s, egy fideszes, egy jobbikos, hogy a teljes politikai jobboldal le legyen fedve. Ez a kötelező kiindulási alap.
A többiek meg még alku tárgya, mert sosem lehet tudni, hogy a baloldalon melyik nap éppen ki kivel van, ki a jóbarát, ki az orbánbérenc áruló.
Mit vársz az Origotól, amikor nyiltan FIDESZES?
Olyan, mint a Vajna-féle TV2, ahol emberszámba se veszik a hajléktalanokat és gyűlölettel beszélnek róluk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!