Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fityesz ellenesek. Mondjátok...

Fityesz ellenesek. Mondjátok már meg, kire kellene szavazni? És miért?

Figyelt kérdés
2016. nov. 11. 17:59
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
76%

"Juhász drogfüggő."

Ezek ilyen légbőlkapott dolgok, mikor valakit utálni akarsz de nincs rá igazi érved. Folyamatosan, tényleg napi szinten videóval dokumentálja a munkáját, teljesen ott van agyilag, nem dülöngél, ellenben a Fidesz-KDNP nem egy, nem két tagjával, mint azt mind tudjuk :D

2016. nov. 11. 18:39
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem érdekel ki drogfüggő (bameg, a fél ország az amúgy) meg ki kicsoda. Eljön 2018 és meglátom ki az erősebb és szimpatikusabb. Egy biztos, én mint ellenzéki szavazó, biztos elmegyek és valakire dobok egy X-et (még ha befogom az orrom is) csak 1 biztos szavazattal a Fidesz ellen teszek. Persze olyan pártra nem akarok akiknek nincs esélyük bejutni, mert azzal kidobom a szavazatom az ablakon.
2016. nov. 11. 19:27
 13/29 anonim ***** válasza:
0%

"Legújabban azt nyomozta ki Juhász"

Az a drogos Juhász? Az aztán egy igazi hiteles arc.

2016. nov. 11. 19:40
 14/29 anonim ***** válasza:
70%
Honnan veszed hogy bárkire is akarunk szavazni attól hogy utáljuk a Fid€$zt?
2016. nov. 11. 19:46
 15/29 anonim ***** válasza:
92%

18:32 Ez egy rohadtul kreatív kampányszöveg a Fidesznek. Lenin elvtárs (legalábbis állítólag ő) ki is talált már egy kiváló jelzőt a hozzád hasonló emberekre: "hasznos idióta".

Az eredeti kérdésre a válasz: bárkire, a Jobbik kivételével. Százszor elmondtam már, százegyedszerre is kiállok ezen véleményem mellett: bármelyik ellenzéki kispárt jobb lenne Orbánnál, még akkor is, ha teljesen töketlenül, bénán kormányoznának, akkor is, ha a Fidesz mindenben szabotálná őket a bebetonozott embereikkel. A Demokratikus Koalíciót kívánnám vissza a legkevésbé, de még Gyurcsány is kisebb rossz lenne, mint Orbán. Hogy kit választanék konkrétan? Talán az Együttet, vagy az LMP-t... de úgyis csak egy nagy ellenzéki összefogás nyerhet ezen a ponton Orbán ellen. A Jobbikot azért nem választanám, mert egyáltalán nem hiteles a "néppártosodás" meg a "cukisodás", szerintem csak Fidesz 2.0 lennének.

2016. nov. 11. 19:51
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
" nem mentem meg a Fizess kormányt attól, hogy 8 év után be kelljen látniuk, hogy elqúrták" És ha már régen belátták? (A beismerés az egy másik dolog. Ahhoz gerinc is kellene!) Egyébként az istenkirály maga persze, hogy nem látja be. Ahhoz morál meg tiszta elme is kell.
2016. nov. 11. 19:57
 17/29 anonim ***** válasza:
88%
Az Együtt elnöke most állt ki Vona Gábor mellett. Itt már télleg bármi megtörténhet. Esélyes h 18ban egy EgyüttMszp-Jobbik koalícióra szavazhatunk.
2016. nov. 11. 19:57
 18/29 anonim ***** válasza:
95%

"Szóval nem, nem mentem meg a Fizess kormányt attól, hogy 8 év után be kelljen látniuk, hogy elqúrták. Vigyék el a balhét!"

De ha nem értesz egyet a Fidesszel és mégis rájuk szavazol, nem érzed úgy, hogy te is asszisztálsz a rosszhoz?

"A liberalizmus egyes elemeit kritizálom.

Például, miért jó az Európának, hogyha százezer számra fogadja be az arabokat, meg az afrikaiakat?"

Szóval szerinted az a liberalizmus, amit a liberálisok megcselekednek. Így is lehet szemlélődni, de ellentmondásokhoz vezet, mert 1, nagyon sok hazai liberális ellenezte a migrációt (köztük én is) 2, ilyen szempontból akkor a Fidesz sem jobboldali, mert elég sokszor balos gazdaságpolitikát követett.

Ha azt mondod, hogy a jelenlegi liberális vezetés nem alkalmas, abba belenyugszom, de maga az eszme szerintem cseppet sem káros, sőt, következő lépcsőfoka lehetne az országunknak. Lehet lepontozni.

Kérdező!

Én az Lmp-re szavazok, egy eléggé középen elhelyezkedő párt és még nem zavartak sok vizet sem.

2016. nov. 11. 19:59
 19/29 A kérdező kommentje:
Mivel Juhász elismerte, és kampányolt is a marihónalja legalizálásáért, ezért írtam hogy drogos.
2016. nov. 11. 20:37
 20/29 anonim ***** válasza:
4%
Utálom Orbánt, de rá fogok szavazni, mert látni akarom, mikor 2020 után nem lesz több EU-s pénz, és 1 év alatt a béka segge alá kerül az ország, ahogy idén elkezdődött.
2016. nov. 11. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!