Fityesz ellenesek. Mondjátok már meg, kire kellene szavazni? És miért?
"Az Együttre, mert egyedülálló ahogyan üldözi a korrupciót."
Ezenkívül mit tud ez a párt?
Ez egy liberális párt, migránspárti is.
Nem alternatívája a Fidesznek.
"3-as,tisztában vagy egyáltalán azzal,hogy mit jelent a liberalizmus vagy halottad valahol,hogy a csúnya libsik... és ezért inkább választod a korrupt,önkényuralmi rendszert csak hajtogassál eleget a migránsokat?"
Tisztában.
A közel-keleti,afrikai migrációt jóval azelőtt elleneztem, mielőtt a Fityisz rátalált erre a témára és politikai célokra használta fel.
A liberalizmus egyes elemeit kritizálom.
Például, miért jó az Európának, hogyha százezer számra fogadja be az arabokat, meg az afrikaiakat?
Azt értem, nekik miért jó.De, nekünk mi a jó benne?Mi a hasznunk belőle?
A liberális ideológia szerint, erkölcsi kötelesség, emberiség, emberi jog blablabla.....
De, egyáltalán megkérdezte-e már valaki, hogy miért jó nekünk ez?
ma 18:12
Nem kinyomozták, hanem megpróbálták rákenni, a tipikus Fidesz karaktergyilkossággal próbálkoztak. Bebizonyította, hogy nem igaz, a blogját követők értesültek róla, a Fideszesek nem. Csak nem elfelejtették ezt a részt leadni a Fideszes hírportálok? :D
Az utolsó csepp vérem is 100% Fidesz ellenes: és rájuk fogok szavazni!
Mert
1. A következő kormány éppenhogy többséggel pont olyan tehetetlen lenne, mint anno az MSZP.
2. A 2/3-os szavazásokat pont úgy keresztbehúzná a Fidesz. Nekik mindegy, hogy velünk is kitolnak, csak a kormányzást akarják ellehetetleníti.
3. Csak bábkormány lesz, mindenhol a fideszes pártkatonák irányítanak.
4. A következő kormány viszi el a balhét a mostani ballépésekért. Rájuk lesz kenve az államadósság növekedésétől a nyugdíjrendszer összeomlásáig minden. (Csak egye meg a fityisz, amit főzött!)
5. Ők meglépik azokat a megszorításokat, amire szükség van. Nekik csak a köpködés jut, a következő kormány meg learatja a babérokat.
Szóval nem, nem mentem meg a Fizess kormányt attól, hogy 8 év után be kelljen látniuk, hogy elqúrták. Vigyék el a balhét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!