Az unió ellenesek mindenféle uniót elleneznek vagy csak az EU-nak a jelenlegi formáját?
Az EU ellenesek nem tudják, hogy az EU-nak köszönhetjük, hogy Orbán még nem vezetett be királyságot. EU nélkül tényleg semmi sem tartaná vissza Orbánt, hogy kontroll nélkül tevékenykedjen. Nem mintha most túl sok kontrollja lenne. De mégis.
Plusz, azt sem tudják az EU ellenesek, hogy hatalmas mennyiségű pénzt kapunk az EU-tól beruházásokra. AZ EU nélkül esély sem lenne a fejlődésre.
Én nem vagyok kimondottan ún ellenes, de nem tetszik hogy ilyen tökkelütött fajankók meg klimaxos Scheißtanték irányítják.
A menekültválság rávilágitótt, hogy ha egy támadás következne be, amerikai illetve NATO nélkül 1 hét alatt bevennék az egészet.
"AZ EU nélkül esély sem lenne a fejlődésre."
Azért 1994-2000 közt is fejlődgettünk. És nem voltunk tagok.
""AZ EU nélkül esély sem lenne a fejlődésre."
Azért 1994-2000 közt is fejlődgettünk. És nem voltunk tagok."
Azt nem tudom, én nem éreztem fejlödést. Viszont EU-s pénzeket kicsivel nehezebb ellopni. Az mindenképp pozitívum.
"Azért 1994-2000 közt is fejlődgettünk. És nem voltunk tagok."
Ez így van. Mára viszont oda jutottunk, hogy egy bicikliutat se vagyunk képesek önállóan, EU-s pályázat nélkül felépíteni. Én ezt nem nevezném fejlődésnek.
Aki ellenzi az uniót az azt ellenzi, hogy megmondják nekünk kívülről, hogy mit csináljunk...legalábbis ezt hallani mindenhol. Mindenesetre a pénz az jól jön.
"Mindenesetre a pénz az jól jön."
Igen aki a pénzig lát. Szerintem az unokáink súlyos árat fognak fizetni azért a pénzért. Nekem nem gond, én ott élek és olyan nyelvet tanulok meg ahol jó. De vannak olyanok akik a magyaron kívül nem tudnak, nem akarnak mást, na nekik nem lesz semmijük a saját hazájukban. Mennyi már Briteknél az ingatlan? Vagy osztrákoknál? Aki ott nem tud venni az vesz magyaroknál. A Magyar meg eladja, mert kell neki a pénz. A pénz meg jött, megy. Aztán nincstelen marad a csórikám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!