Lesz valaha forradalom Magyarországon az éhbérek miatt, illetve az ingyen munka miatt?
Figyelt kérdés
2016. nov. 10. 21:45
21/53 anonim válasza:
"S nem érzéd-é eszméid közt az űrt, "
22/53 anonim válasza:
És ugyan kire lőnél? Akinek több van? És ha téged meg az lő le, aki még nálad is szegényebb?
Ez nem így működik, a forradalomtól nem lesznek magasabb bérek. Forradalom, ugyan. Ahhoz sokkal nagyobb elnyomás kell, ez lófing, sokkal nagyobb nélkülözés.
23/53 A kérdező kommentje:
de valahogy nyomást kéne gyakorolni a multikra, azért gondolom.
2016. nov. 10. 22:27
24/53 anonim válasza:
El is kezded akkor a forradalmat, vagy inkább másokra hagynád, te meg lapítanál mint sz.r a gazban? :D
25/53 anonim válasza:
Itt? Soha.
Jobban jársz, ha elmész.
26/53 anonim válasza:
"igen, ha kezembe nyomnának egy fegyvert, fedezékől nyugodtan lőnék."
Kire?
A bankautomatára?
"de valahogy nyomást kéne gyakorolni a multikra, azért gondolom."
A multik átlag 40%-al magasabb fizetést adnak mint a többi cég.
Nagyon gonoszak ám......
27/53 anonim válasza:
Nézd, én például, autóiparban dolgozom, három műszakban. Szóval, szerintem rosszul látod. Viszont szerintem olvass utána egy kicsit, hogy milyen egy forradalom, mivel jár és ráadásul, mi jöhet(akár rosszabb) utána.
29/53 anonim válasza:
#23: A multik lesznek az elsők, akik itt hagyják az országot, amint kitör egy forradalom. Illetve, még előtte.
30/53 anonim válasza:
Balázs. Csak ha te leszel a forradalmár. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!