Csak én érzem úgy, hogy a Fidesz furfangos módon megtáncoltatta a Jobbikot? Ti mit gondoltok az utóbbi idők és a mai nap történéseiről?
A magyar nem a konszolidált, arab üzletembertől fél, nem a gazdag abroszfejűtől, aki lamborghinivel közlekedik és életben nem fog robbanó övet magára venni, de még látni sem.
A magyarnak a koszos, tanulatlan, ellenőrizetlenül beáramló, hatalmas primitív horda okoz fejfájást.
A Jobbik az utóbbi probléma megoldásában való segítséget egy piti ügyhöz kötötte, amit most megpróbál felfújni, és bemesélni, hogy néhány tucat üdülni kívánó sejk ugyanolyan fontos, mint egy néhány tízezer fős horda.
Azt gondolták, "na majd most más álláspontot képviselünk, mint a Fidesz, és az emberek mellénk állnak, így szavazókat nyerünk el tőlük. Megzsaroljuk őket, és kénytelenek lesznek úgy táncolni, ahogy fütyülünk, hiszen a nép velünk ért egyet!" Na igen, csak a népet olyan nagyon azért nem érdekli az lamborghinivel közlekedő, üdülni lejáró Ahmed.
A népet tényleg érdeklő ügyben való segítségét pedig a Jobbik ettől a piti ügytől tette függővé. Ez szerintem sok jobboldalinak nem volt szimpatikus húzás.
Ti mit gondoltok?
Nézd, aki ért a joghoz, tudja, hogy az Alaptörvény módosításának az égvilágon semmi hatása nem lenne az EU-val szemben. Innentől kezdve egy olyan cirkuszon megy a vita, amit milliók benyalnak.
Nekem a Jobbik ezzel ma azt bizonyította, hogy van töke. Volt egy valamelyest érthető követelése, a Fidesz lesz"rta, mert fontosabb volt a tekintély. Erre a Jobbik bemutatott. Tőlem szereztek egy X-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!