Miért olyan naivak a magyarok hogy az Eu t mikulásnak nézik aki csak úgy ingyen osztogat nekünk? Nem elképzelhető hogy mi fizetjük a nagyobb árat ezért a furfangos kapcsolatért?
"Nem elképzelhető
hogy mi fizetjük a nagyobb árat
ezért a furfangos kapcsolatért?"
Amúgy ezt nevezik gyarmati kizsákmányolásnak!
"De összejöttek a Jobbikosok!
Inkább mint csont naív!
"De összejöttek a Jobbikosok!"
Most hogy jön ide a Jobbik? Nem kell ahhoz Jobbikosnak lenned hogy lásd ezeket a dolgokat. Bár aki látja, az valószínűleg a Jobbikot ideológiáját is megérti. Ti szart sem tudtok a Jobbikról, csak azt hiszitek... Véleményetek van amit ők adtak a szátokba!
"Miért van az,hogy csak az
intellektuális téren halmozottan
hátrányos helyzetűek nem látják
az EU előnyeit?"
Nem látjuk, mert az a rengeteg kár kitakarja azt a csöppnyi jót amit gumicsontként kapunk.
"Miért van az,hogy csak az intellektuális téren halmozottan hátrányos helyzetűek nem látják az EU előnyeit?
Ezzel azt akarod mondani hogy te vagy az ész én meg az ostoba?
Aztán amikor megkérdezem hogy mi a jó az Eu ban nekünk, akkor valahogy mindíg csak a direkt dolgokban vagytok képesek gondolkodni, ami nem valami nagy szellemi kapacitásra vall!
Igen, ha én is felületes személődő lennék és nem a dolgok méllyét bontogatnám akkor én is Eu fan lennék.
De sajnos ennél többre van hivatva az a néhány agysejtem!
Még is mi a hasznunk és mi a kárunk belőle szerinted!
De úgy részrehajlás nélkül, az ismereteid alapján.
"Hallottátok hogy a Jobbik
mérleget kíván csinálni a
csatlakozásunkból fakadó
előnyök és hátrányok
forintosított mérlegeként? Persze
a többi párt nem támogatja, de
szerintem lesz hatása!"
Én is csinálni akartam ide az oldalra, de akkor nem kell! :-) Bár hiába csinálják meg, mert a sok birka elfogultan lefogja szarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!