Nem tudtok valakit aki Miskolci vagy környéki és ingyen adna kiscicát, vagy picit nagyobb cicust?
Figyelt kérdés
2010. febr. 19. 10:09
1/7 anonim válasza:
Szia!
Miskolci vagyok, most épp nincs kiscicánk, de tavasszal biztos lesz (elég nagy rá az esély két nőstény macsek mellett), és örömmel adnék belőle!
2/7 anonim válasza:
Lúci vagyok..
a cicám 2-3 nap mulva szül meg:)
ha érdekel majd irj mailt
3/7 anonim válasza:
Térj be a Miskolci állatmenhelyre, folyamatosan vannak cicáik. [link]
4/7 A kérdező kommentje:
JAjj de jó..nagyon örülök hogy írtak normális emberek.Azt hittem kapok majd hogy ez nem olyan oldal..Mennyi idő kell kedves második,míg elválaszthatod a kiscicákat?Írok mailt.
2010. febr. 19. 10:23
5/7 anonim válasza:
Igen, ez nem olyan oldal, ahol kereskedni szoktak, vagy apróhirdetéseket adnak fel. :-) Többnyire állatbarátok látogatják a topicot, és nekem speciel semmi kifogásom az ellen, hogy egy macska otthonra leljen, és ne fojtsák vízbe vagy kerüljön az utcára. :-)
6/7 anonim válasza:
Ez is egy remek példa rá, hogy az otthoni - emberi gondatlanságból és nemtörődömségből - született almok kölyökmacskái hogy veszik el az utolsó lehetőséget is a menhelyi macskáktól, hogy gazdihoz jussanak. A menhelyieknek minimális az esélyük, sokszor életük végéig hiába várják a soha meg nem érkező gazdit. Én azt szoktam javasolni a macskatartóknak, hogy ivartalaníttassák a saját állataikat - hisz ettől javul az életminőségük is - a jó gazdijelölteket pedig irányítsák a helyi menhelyre és sintértelepre. Hadd legyen egy pici esélyük az ottani árváknak is.
7/7 anonim válasza:
A legjobb, hogy valószínűleg tényleg nemtörődömség, mert ha a gyakorikérdéseken kell lecsapni a gazdajelöltre, akkor nem egy tervezett alom, aminek akár 5-6 tagjára kapásból fel tudnak sorolni nagyszerű gazdákat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!