Szerintetek ártott, vagy használt a Jobbiknak a szimpatizánsaik GYIK-es viselkedése?
Figyelt kérdés
A magam részéről csak annyit mondhatok, hogy mindaddig szimpatikus volt, és támogattam a Jobbikot, amég el nem kezdtem olvasni mit művelnek itt a GYIKen. Rég nem szembesültem ilyen arrogáns, nagyképű, elvakult, lekezelő és buta beszéddel, mint ami itt folyik... :( Kár érte.2010. ápr. 26. 08:58
21/27 anonim válasza:
Nem ártott és nem is használt.
De látom zavar, hogy ilyen oldalakon a Jobbikosok vannak többségben :)
22/27 anonim válasza:
Szerintem aki egy pártot néhány idióta alapján ítél meg, az hülye. Főleg, hogy ezek a kamujobbikosok simán lehetnek komcsi bérfirkászok. Gondolom jártál olyan iskolába, ahol voltak antipatikus tanárok, mégsem volt szar az egész iskola.
23/27 anonim válasza:
Az itt válaszolgatók 99%-a még nincs 17 éves. Vannak rendezvények az országban, nem egy ilyen oldalon kell tájékozódni egy pártról.
24/27 anonim válasza:
A kérdező Fideszes gondolom :D
én pl egyik párttal sem szimpatizálok, de aki hezitált, annak annyit mondtam, hogy bármire csak ne a Fideszre.
25/27 anonim válasza:
Egyetértek a 65%ossal. A fideszre sohasem szabad szavazni. Az egy nemzetellenes , emberellenes, életellenes párt, mely nem egyeztethető össze a magyarországi léttel. A fidesz tönkre teszi az országot. Aki rá szavaz a nemzet gyilkosává válik.
26/27 anonim válasza:
74es Auswitzról:
1. Nem a Jobbik hanem a történészek szerint.
2. Nem a betegeket hanem a nemzet ellenségeit gyűjtötték oda, a betegeket kivégezték.
3. Fogalmad sincs miről beszélsz, inkább hallgattál volna..
27/27 anonim válasza:
És még mindig a tudatlan 74esnek: A Jobbik minsössze a holokauszttörvénnyel nem ért egyet mert szerintük ez a szólásszabadság sárbatiprása. De még soha seholsem nyilatkoztak Auswitzról sem az ott történt eseményekről, mivel nem is az ő asztaluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!