Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek ártott, vagy...

Szerintetek ártott, vagy használt a Jobbiknak a szimpatizánsaik GYIK-es viselkedése?

Figyelt kérdés
A magam részéről csak annyit mondhatok, hogy mindaddig szimpatikus volt, és támogattam a Jobbikot, amég el nem kezdtem olvasni mit művelnek itt a GYIKen. Rég nem szembesültem ilyen arrogáns, nagyképű, elvakult, lekezelő és buta beszéddel, mint ami itt folyik... :( Kár érte.
2010. ápr. 26. 08:58
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
49%

"Jobbikosok, NE KEZDJÉTEK EL!!! Ne Offoljátok megint szét a kérdésemet!!!"

Ja, hogy itt csak szidni lehet a "jobbikost" de az nem vedheti meg magat. Na szep. Megyek is innen, mert hanyingerem lett igy reggel. Mi folyik itt? Szerinted a fidesznek artott, vagy a hasznara valt a fideszesek itteni viselkedese? Ugyanugy kerdezhetnem.

2010. ápr. 26. 09:42
 12/27 anonim ***** válasza:
59%
Ti nagyon buták vagytok, ha egy ilyen "nívós" oldalról ítéltek meg egy pártot. Egyébként nem gondoljátok, hogy ez a kérdés ennyi erővel igaz a fideszre, mszp-re, szdsz-re, és még sorolhatnám? Arról nem is beszélve, hogy tudjátok egyáltalán, hogy bizonyos válaszok írói nagykorúak-e már? Mert itt ide lehet böfögni bármilyen életkort...gratulálok nektek!
2010. ápr. 26. 09:44
 13/27 anonim ***** válasza:
56%
A FIDESZNEK ártott vagy használt Hirka Tamás hugyozása? :D
2010. ápr. 26. 09:50
 14/27 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem egyértelműen ártott. Ezt többször ki is fejtettem a kérdéseknél, hogy abbahagyhatnák ezt a viselkedést, mert csak maguk alatt vágják a fát. Akkor azt hittem, ennél már nincs lejjebb. Aztán most megnyerte a Fidesz, és elárasztották a fideszesek ugyanilyen, vagy még alacsonyabb színvonalú hsz-ekkel és kérdésekkel az oldalt.

Mindenesetre tényleg sajnálom, hogy sok idióta jobbikos ilyen durván viselkedett a választások előtt az oldalon, sok szavazót megnyerhettünk volna szerintem, ha értelmesen, higgadtan politizálunk.

Egy jobbik szimpatizáns

2010. ápr. 26. 09:51
 15/27 A kérdező kommentje:

"Ja, hogy itt csak szidni lehet a "jobbikost" de az nem vedheti meg magat. Na szep. Megyek is innen, mert hanyingerem lett igy reggel. Mi folyik itt? Szerinted a fidesznek artott, vagy a hasznara valt a fideszesek itteni viselkedese? Ugyanugy kerdezhetnem."

ki támadta itt a Jobbikot? Ha nem érted a kérdést, akkor járdd újra az elemi utolsó 8 osztályát.

2010. ápr. 26. 09:55
 16/27 A kérdező kommentje:

"A FIDESZNEK ártott vagy használt Hirka Tamás hugyozása? :D"

pontosan az ilyen primitív, csak azért is beírom jellegű megnyilvánulások miatt tettem fel ezt a kérdést.

Tényleg ennyire nem érthető mire vagyok kiváncsi?

2010. ápr. 26. 09:58
 17/27 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem használt. Rögtön megugrott a támogatottságuk 5ről 17%ra.
2010. ápr. 30. 20:11
 18/27 anonim ***** válasza:
54%
Ostobák!Nézz körül!"ZSIDESZ"meg a hasonló megnyilvánulások miatt, senkinek tartom azt itt, így nyilatkozókat!Persze vannak normális egyének, akiktől elnézést kérek, nem velük van a gond!Minden fórumon vannak ilyen egyedek, de ezek rátesznek egy lapáttal!Az meg azt gondolom természetes, hogy amíg két ember él a földön, sosem fog egyformán látni dolgokat, meg elismerni másikat, de ezzel nincs is baj, de van a megnyilvánulásnak is egyfajta kultúrája, meg kérdésnek feltenni olyat, te is utálod xy-jobban mint én?Na ilyenkor hol van a tisztelt Moderátor úr????Vagy ez nem böki a szemét?Remélem ezért előbb utóbb rászállnak majd felülről és rendet tesznek itt is, mert mindennek van határa!:)))Szerintem nem ártott, de kevés volt a szarkeverés, mert csak ellenzék második helyig futotta a támogatás, ami a sok itt leírt üres dumához viszonyítva nem nulla, hanem mínusz eredmény...
2010. ápr. 30. 21:57
 19/27 anonim ***** válasza:
54%
Engem nem érdekel a jobbik, sem pedig a szimpatizánsai. az ilyen fasisztoid eszméket képviselő pártot be kellene tiltani erővel vonával az élen pedig egy gettót kellene létrehozni a részükre, hogy megtudják mi volt auschwitz, mivel többségük azt vallja, hogy a hitleri politikában csak a betegeket vitték auschwitz-ba, és csak azért, hogy munkaterápiával gyógyítsák, és sajnos ezt a maszlagot a mai fiatalság elhiszi. Az iskolai tanárom a feleségével volt auschwitz-ban, a tetoválás-át is mutatta, amivel megbélyegezték az ottani embereket. Nem könyvekből hallottam arról ami ott történt. Persze a jobbik szerint mindenki csak provokál, meg propagál, és aki nem azt mondja, amit ők mondanak, az hazudik. Úgyhogy nem érdekel sem a jobbik, sem pedig azok szimpatizánsai. Ja, és még annyit, mindamellet, hogy nem érdekel, de annyi sok embert bolondított meg a dumájuk, hogy muszáj vele foglalkozni: csak párhuzamképpen a hitler is a fiatalokra épített, mert a fiatalok sok mindent elhisznek, és könnyű őket hangzatos eszmékkel követésre bírni, hiszen él bennük a tenniakarás, a vágy hogy tegyenek a szebb és jobb jövőért, hiszen azt látják, hogy szüleik mindenre csak azt mondják, hogy nem sikerül, hogy rossz, hogy nincs pénz, stb.stb. És ennek a vágynak a kielégítésére az útvonalat sajnos, úgy alakult, hogy ezt egy, radikálisan szélsőséges de lehet szélsőségesen radikális is, eszméket képviselő csoporttól kapták meg. Az idősebb rászavazók pedig mindig is az ilyen eszméket képviselték, nem kell messzire menni, elég a horthysta időkig visszatekerni a történelem kerekét.
2010. máj. 1. 06:08
 20/27 anonim ***** válasza:
28%
41%-os második!Miért is?Na épp rólad írtam, ennyi a léted, fordulsz a fény felé mint a növények és itt be is fejezted, csak vegetálsz...Ugye, fáj az igazság?:)))
2010. máj. 1. 08:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!