Szerintetek ártott, vagy használt a Jobbiknak a szimpatizánsaik GYIK-es viselkedése?
"Jobbikosok, NE KEZDJÉTEK EL!!! Ne Offoljátok megint szét a kérdésemet!!!"
Ja, hogy itt csak szidni lehet a "jobbikost" de az nem vedheti meg magat. Na szep. Megyek is innen, mert hanyingerem lett igy reggel. Mi folyik itt? Szerinted a fidesznek artott, vagy a hasznara valt a fideszesek itteni viselkedese? Ugyanugy kerdezhetnem.
Szerintem egyértelműen ártott. Ezt többször ki is fejtettem a kérdéseknél, hogy abbahagyhatnák ezt a viselkedést, mert csak maguk alatt vágják a fát. Akkor azt hittem, ennél már nincs lejjebb. Aztán most megnyerte a Fidesz, és elárasztották a fideszesek ugyanilyen, vagy még alacsonyabb színvonalú hsz-ekkel és kérdésekkel az oldalt.
Mindenesetre tényleg sajnálom, hogy sok idióta jobbikos ilyen durván viselkedett a választások előtt az oldalon, sok szavazót megnyerhettünk volna szerintem, ha értelmesen, higgadtan politizálunk.
Egy jobbik szimpatizáns
"Ja, hogy itt csak szidni lehet a "jobbikost" de az nem vedheti meg magat. Na szep. Megyek is innen, mert hanyingerem lett igy reggel. Mi folyik itt? Szerinted a fidesznek artott, vagy a hasznara valt a fideszesek itteni viselkedese? Ugyanugy kerdezhetnem."
ki támadta itt a Jobbikot? Ha nem érted a kérdést, akkor járdd újra az elemi utolsó 8 osztályát.
"A FIDESZNEK ártott vagy használt Hirka Tamás hugyozása? :D"
pontosan az ilyen primitív, csak azért is beírom jellegű megnyilvánulások miatt tettem fel ezt a kérdést.
Tényleg ennyire nem érthető mire vagyok kiváncsi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!