Gyurcsány benne van az mszp mikroszkopikus méretűre zsugorodott frakciójába, mit szóltok? Még jobban le akarja járatni az mszp-t?
"Látszik hogy totális politikai analfabéták vagytok Gyurcsány semmiféle frakcióban nem lehet benne mert nem lesz tagja a parlamentnek! Nem is indult a választáson."
benézted mert az mszp frakció tagja
" Látszik hogy totális politikai analfabéták vagytok Gyurcsány semmiféle frakcióban nem lehet benne mert nem lesz tagja a parlamentnek! Nem is indult a választáson."
de tagja az mszp frakciónak
sík vagy min az alföld :)
"Látszik hogy totális politikai analfabéták vagytok Gyurcsány semmiféle frakcióban nem lehet benne mert nem lesz tagja a parlamentnek! Nem is indult a választáson."
benne van a frakcióba te havasi gyopár
ép most mondta a hírTV
az mszp ketté szakadhat egy liberális ágra Feri vezetésével
meg egy mittom én milyenre
teee értelmiségi
"benézted mert az mszp frakció tagja"
Milyen frakció tagja? Annyit se tudsz hogy a frakciók később fognak megalakulni? Az újonnan alakult parlamentben a Gyurcsány nem lehet benn.
"Milyen frakció tagja? Annyit se tudsz hogy a frakciók később fognak megalakulni? Az újonnan alakult parlamentben a Gyurcsány nem lehet benn."
de benne lesz te igénytelen jaaaj ne fáraszd már a magyar népet
hagyd már szoci és hülye
nagyot néz majd ha jönnek majd a rabszállítóval
mert jönni fognak
emlékszel mit ígért Orbán 2006 ban?:)
" És az MSZP még mindig erősebb, mint a szupernetenterjedőlobbik... ;) Cikkenet."
ka a bánatot érdekel a Jobbik?
mondtam már nem vagyok kíváncsi szoci nyavalygásra :)
az a téma hogy az mszp sek nagy része börtönbe fog kerülni :)
meg fog szűnni a párt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!