Gluténérzékenyek! Mikroszkópikus méretű/mennyiségű prézli is válthat ki hasmenést? (többi lent)
Felmerült bennem a gyanú, hogy 1 éves babám esetleg gluténérzékeny, ezért gasztroenterológus a múlt héten el is küldte vérvizsgálatra -de még nincs eredmény. Kb. 2 hete totális tej- tojás- és gluténmentes diétán vagyunk. Az előbb rántott karfiolt rendeltem magamnak, és annyira megsajnáltam a babámat, muszáj volt adnom neki egy kis karfiolt -de csak úgy, hogy a prézlit leszedtem róla, és csak a karfiol belsejét adtam, azt se sokat. De persze nyilván került a szájába szabad szemmel nem látható mennyiségű zsemlemorzsa.
Nem telt bele fél óra, már jött is a hasmenéses széklet...
Úgy sajnálom szegényt, milyen hülye anyja van... :-(
Lehet ez gluténérzékenység? Amúgy önszorgalomból diétáztatom, és a neten tanulom ki a dolgokat, gasztroenterológus nem mondott semmit, mit, hogyan csináljunk. Azt se mondta, hogy diétáztassam.
Szia, köszi, aranyos vagy!
Közben a gluténérzékenységet - hála a jó égnek - kizárták.
A hasmenéses időszak szerencsére elmúlt, viszont felváltotta az ekcéma, aminek azóta sem tudjuk az okát.
:-(
Úgyhogy csöbörből vödörbe.
Köszi a hozzászólásodat, jól esett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!