Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy tudnék feljelentést...

Hogy tudnék feljelentést tenni kampánycsendsértésért?

Figyelt kérdés
A problémám a következő: Van YouTube-on egy felhasználó, aki szinte havonta azt csinálja, hogy regisztrál és utána a felhasználóknak írogat politikai nézeteit sértő dolgokat. Ez a zaklatás most a kampánycsend időszakában történt, és elhatároztam, hogy nem tűröm tovább, feljelentést teszek ez ügyben zaklatásért, valamint kampánycsendsértésért. Nincs kint nálam semmi politikai pártra utaló jel, mégis havonta megkapom, hogy te náci, te náci Jobbikos... Holott sehol sem írtam, hogy Jobbikos lennék. ELEGEM VOLT!
2010. ápr. 25. 17:22
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
hiába jelentem, a YouTube hónapok óta figyelembe sem veszi a jelentéseket. Több 100 magyarellenes felhasználót jelentgetnek a barátaim, olyan nicknevekkel hogy maGAYgárda, meg magyart gúnyoló háttérrel és nem tesznek semmit ez ügyben.
2010. ápr. 25. 17:45
 22/23 A kérdező kommentje:
eleinte én is nevettek, ha valaki viccelődik. De van egy határ, amit nem lehet átlépni.
2010. ápr. 25. 17:47
 23/23 anonim ***** válasza:

naponta itt ezer meg ezer ember irogat a nap 24 órájában f.aszságokat.

Ne olvasd el. Vagy tiltasd le az üzeneteidet. Gondolom avan egyéb üziváltási hely is.

2010. ápr. 25. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!