Hogy tudnék feljelentést tenni kampánycsendsértésért?
Figyelt kérdés
A problémám a következő: Van YouTube-on egy felhasználó, aki szinte havonta azt csinálja, hogy regisztrál és utána a felhasználóknak írogat politikai nézeteit sértő dolgokat. Ez a zaklatás most a kampánycsend időszakában történt, és elhatároztam, hogy nem tűröm tovább, feljelentést teszek ez ügyben zaklatásért, valamint kampánycsendsértésért. Nincs kint nálam semmi politikai pártra utaló jel, mégis havonta megkapom, hogy te náci, te náci Jobbikos... Holott sehol sem írtam, hogy Jobbikos lennék. ELEGEM VOLT!2010. ápr. 25. 17:22
1/23 anonim válasza:
Ennek köze sincs a kampánycsend sértéshez! Bocs!
2/23 anonim válasza:
tisztában vagy kérdező a kampánycsend pontos fogalmával. mert akkor ezek szerinte nem.
3/23 anonim válasza:
Hiába teszel feljelentést, mert ezek alapján beszámíthatatlanság miatt úgyis felemntenék.
4/23 A kérdező kommentje:
Megígértem neki, hogy következő zaklatásnál fel lesz jelentve. És teljesíteni is fogom! Csak azt nem tudom, mindezt hol tegyem.
2010. ápr. 25. 17:27
5/23 anonim válasza:
De nem érted, hogy ez nem kampánycsend sértés!!!!
6/23 anonim válasza:
ha feljelentést teszel, bíróságra menne az ügy, a pert biztosan elvesztenéd, aztán fizethetnéd a költségeket, mint vesztes ( kb. 70-90 e. Ft-ot)
7/23 anonim válasza:
Hát ez aligha tartozik a kampánycsendsértés körébe. Tudtommal bárki kommentálhat YouTube-on, azt az ő szabályzatukban nézd meg, mit tehetsz a kommentelő ellen. Egyébként is max. becsületsértésért tehetsz feljelentést, de aligha fognak valakit lecsunki egy nyilvános oldalon megjelent névtelen komment miatt.
8/23 anonim válasza:
Ez az a barom: Oldalamhamisitjak3 ?
9/23 A kérdező kommentje:
értem, de amikor politikai pártot szid több száz felhasználó regisztrációjánál, akkor az már komoly zaklatásnak minősül.
2010. ápr. 25. 17:29
10/23 A kérdező kommentje:
nem, http://www.youtube.com/user/mrholon22
MrZionforever (ha ez többet mond neked) sokadik regisztrációja.
2010. ápr. 25. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!