Hogy lesz a Fidesznek 2/3 a hogy lesz OV király? Megint a finisben buknak? Feljelentést tesz az OVB
Hiteles és törvénysértő a Kubatov-beszéd - feljelentést tesz az OVB
bukta szép volt fidesz
halljátok alacsony IQ s ööö százalékos fityeszesek a beszéd bizony hi-te-les :DDD
muhahah :)
A lényeg hogy hiteles a felvétel, és biztos vagyok benne hogy lesznek következményei. Csak sajnos túl késő, hogy ez az információ mindenkihez eljusson.
Első válaszoló remélem tisztában vagy a "hi-te-les" szó fogalmával.
"Az OVB 6:3 arányú döntése szerint hiteles az a hangfelvétel, amin Kubatov Gábor fideszes pártigazgató beszél a Fidesz választási adatgyűjtéséről. A szerdán nyilvánosságra hozott hangfelvétel miatt hivatalból is feljelentést tesz az OVB."
hát barátom :)
ennyi
nyugi van egy bizonyos 300 ezer ember aki ingadozik a Jobbik és fidesz között
legalábbis a közvéleményesek szerint
most már bizti hogy a fideszre voksol a nagy többségük a történtek után :)
tisztában vagyok a hiteles szó fogalmával.. és Te tisztában vagy a gy-a-n-ú fogalmával?
6:3.. az ovb pedig delegált bizottság.. nem szakértők ülnek benne.. hát ennyi.. és nem vagyok a barátod.. nem is ismerlek..
" tisztában vagyok a hiteles szó fogalmával.. és Te tisztában vagy a gy-a-n-ú fogalmával?
6:3.. az ovb pedig delegált bizottság.. nem szakértők ülnek benne.. hát ennyi.. és nem vagyok a barátod.. nem is ismerlek.."
mi van már az OVB is hülye?:DDD
nagyot égtetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!