Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy tudnék feljelentést...

Hogy tudnék feljelentést tenni kampánycsendsértésért?

Figyelt kérdés
A problémám a következő: Van YouTube-on egy felhasználó, aki szinte havonta azt csinálja, hogy regisztrál és utána a felhasználóknak írogat politikai nézeteit sértő dolgokat. Ez a zaklatás most a kampánycsend időszakában történt, és elhatároztam, hogy nem tűröm tovább, feljelentést teszek ez ügyben zaklatásért, valamint kampánycsendsértésért. Nincs kint nálam semmi politikai pártra utaló jel, mégis havonta megkapom, hogy te náci, te náci Jobbikos... Holott sehol sem írtam, hogy Jobbikos lennék. ELEGEM VOLT!
2010. ápr. 25. 17:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Még az első "accountjával" volt dolgom, azóta nem futottam vele össze.
2010. ápr. 25. 17:31
 12/23 A kérdező kommentje:
engem havonta megtalál.
2010. ápr. 25. 17:32
 13/23 anonim ***** válasza:
34%
nem kell egy bohócpártra szavazni, és nem fognak zaklatni. ennyi.
2010. ápr. 25. 17:33
 14/23 anonim ***** válasza:
90%
a kampánycsendsértésért nem jár büntetés, csak hogy ejnye bejnye. (=elmarasztalás)
2010. ápr. 25. 17:33
 15/23 A kérdező kommentje:
nem érted? Nem írtam ki hogy jobbikos vagyok, meg semmi egyebet, egyszerűen unatkozik és mindenkinek írogat unalmában. Egyik lánybarátomat le náci k*rvázta, pedig az életében nem szavazott Jobbikra!
2010. ápr. 25. 17:34
 16/23 anonim ***** válasza:

kampánycsend sértésnek az minősül, ha bármelyik párt, vagy közlő média kampánycsend idején bármiféle reklámmal, vagy interjúval vagy akármivel a választók döntését akarja befolyásolni.

Én most ha itt azt írom neked, hogy szavazz a xy pártra nem sértek kampánycsendet. Minek után nem közlőmédia vagyok.

érdekes lenne egy ilyen napom mondjuk szomszédommal beszélgetvén, nézetkülönbségbe ütköznénk mert én erre, ő meg arra akar szavazni és én ezért feljelenteném...

2010. ápr. 25. 17:41
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem tehetsz semmit :(
2010. ápr. 25. 17:42
 18/23 anonim ***** válasza:
Egyébként tiltsad le. :) Vagy jelentsd a Youtubenak.
2010. ápr. 25. 17:43
 19/23 A kérdező kommentje:
jó, de most komolyan, nézzétek már meg a felhasználói adatlapját. Szerintetek normális ember az ilyen, aki ilyeneket írogat a nap 24 órájába?
2010. ápr. 25. 17:43
 20/23 anonim ***** válasza:
de amúgy nem mindegy?:D miért foglalkozol ilyenekkel? én leszarom az ilyeneket, max nevetek egyet:D
2010. ápr. 25. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!