Magyarként mire lehetünk büszkék?
Sokan ha már arra gondolnak, hogy ők magyarok elérzékenyülnek.. Más népekkel szemben előrébb valónak tartják a magyarokat, büszkék a magyarságukra
Miért? Úgy értem, fontos a hazafiasság, de sokan már-már károsan büszkék a nemzetükre, de én nem látom pontosan mire is büszkék...
Hazafia! Mire vagytok annyira büszkék? Mivel több a magyar másnál?
Az egyes kimondta... Attól érzik magukat hazafinak..
De még annyira se azok mint a baloldal, jobb ha tőlem tudjátok meg...
Nekem nem az a hazafi aki csak Kárpátiát énekelve , gyurcsánytakarodjozva tud rohangálni, akár önkényuralmi jelképekkel, meg eu zászlót gyújtogatni, zsidózó cigányozó pártot követve, ami tele van pökhendi idiótákkal, meg ilyen vállalhatatlan figurákkal mint Morvai...
ennyi.
Meg a Fideszes sem egyenlő a hazafival...
Nálam az a hazafi aki művelt nemzetünk történelmében, nemzeti értékeinkben. Ennyi
Én büszkén nevezem magamat magyarnak, és szégyellem hogy ilyenek nevezik magukat annak..
"Aki hazáját, népét, nemzetét igazán szereti, megérti egy másik nép, nemzet, haza emberének népszeretetét, nemzetszeretetét, hazaszeretetét."
Szálasi Ferenc
Általában nem értek vele egyet, de a sovinizmus kérdésében igaza volt. Semmi keresnivalója a sovinizmusnak a nemzeti oldalon. Magyarország a magyarok országa, a magyarok az elsők, de ez nem jelenti azt, hogy a többi nemzetiségnek ez nem hazája.
Hogy mure lehetünk büszkék?
Történelmünkre, irodalmunkra, "nép"művészetünkre - melynek amúgy nagy támogatója volt a grófi származású Wass Albert, illetve a köznemesség, sőt az arisztokrácia is kedvelte, az armalista nemesekről és a városi polgárokról nem is beszélve.
Meg még sok már említett dologra.
Hú, Szálasi idézetre nem számítottam, főleg nem ilyenre:D De végülis igaza van:)
Igen, egyébként én is tudok dolgokat felsorolni mire lehetünk büszkék, mit adtunk a világnak, csak az nem tiszta miért helyezik emberek emiatt a amgyarokat előrébb másoknál.
"11# erről van szó! Az ilyeneknek én is szívesen mondanám mint a 31%-os
"
nem tudom miért tagadjátok hogy gyurcsányfan elmebetegek vagytok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!