Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarként mire lehetünk büszkék?

Magyarként mire lehetünk büszkék?

Figyelt kérdés

Sokan ha már arra gondolnak, hogy ők magyarok elérzékenyülnek.. Más népekkel szemben előrébb valónak tartják a magyarokat, büszkék a magyarságukra

Miért? Úgy értem, fontos a hazafiasság, de sokan már-már károsan büszkék a nemzetükre, de én nem látom pontosan mire is büszkék...

Hazafia! Mire vagytok annyira büszkék? Mivel több a magyar másnál?

2016. okt. 10. 18:10
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
21%
Bezzeg mikor a Gyurcsány mondta, hogy el lehet innen menni, akkor meg jól leb*sztátok a fejét.
2016. okt. 10. 19:03
 12/31 anonim ***** válasza:
0%
Pl. átlagosan nagyobb a farkunk, mint a kínaiaknak.
2016. okt. 10. 19:15
 13/31 anonim ***** válasza:
77%

Az egyes kimondta... Attól érzik magukat hazafinak..

De még annyira se azok mint a baloldal, jobb ha tőlem tudjátok meg...

Nekem nem az a hazafi aki csak Kárpátiát énekelve , gyurcsánytakarodjozva tud rohangálni, akár önkényuralmi jelképekkel, meg eu zászlót gyújtogatni, zsidózó cigányozó pártot követve, ami tele van pökhendi idiótákkal, meg ilyen vállalhatatlan figurákkal mint Morvai...

ennyi.

Meg a Fideszes sem egyenlő a hazafival...

Nálam az a hazafi aki művelt nemzetünk történelmében, nemzeti értékeinkben. Ennyi

Én büszkén nevezem magamat magyarnak, és szégyellem hogy ilyenek nevezik magukat annak..

2016. okt. 10. 19:17
 14/31 anonim ***** válasza:
11# erről van szó! Az ilyeneknek én is szívesen mondanám mint a 31%-os
2016. okt. 10. 19:19
 15/31 anonim ***** válasza:
78%

"Aki hazáját, népét, nemzetét igazán szereti, megérti egy másik nép, nemzet, haza emberének népszeretetét, nemzetszeretetét, hazaszeretetét."

Szálasi Ferenc

Általában nem értek vele egyet, de a sovinizmus kérdésében igaza volt. Semmi keresnivalója a sovinizmusnak a nemzeti oldalon. Magyarország a magyarok országa, a magyarok az elsők, de ez nem jelenti azt, hogy a többi nemzetiségnek ez nem hazája.

Hogy mure lehetünk büszkék?

Történelmünkre, irodalmunkra, "nép"művészetünkre - melynek amúgy nagy támogatója volt a grófi származású Wass Albert, illetve a köznemesség, sőt az arisztokrácia is kedvelte, az armalista nemesekről és a városi polgárokról nem is beszélve.

Meg még sok már említett dologra.

2016. okt. 10. 19:29
 16/31 A kérdező kommentje:

Hú, Szálasi idézetre nem számítottam, főleg nem ilyenre:D De végülis igaza van:)

Igen, egyébként én is tudok dolgokat felsorolni mire lehetünk büszkék, mit adtunk a világnak, csak az nem tiszta miért helyezik emberek emiatt a amgyarokat előrébb másoknál.

2016. okt. 10. 19:33
 17/31 anonim ***** válasza:
0%
Egymás feljelentgetésére....
2016. okt. 10. 19:39
 18/31 anonim ***** válasza:
30%

"11# erről van szó! Az ilyeneknek én is szívesen mondanám mint a 31%-os

"

nem tudom miért tagadjátok hogy gyurcsányfan elmebetegek vagytok

2016. okt. 10. 19:40
 19/31 anonim ***** válasza:
49%
Pl. arra, hogy az olimpiákon mi vagyunk a legjobbak egy főre vetítve, elképesztő, hogy állandóan szerzünk legalább 7-8 aranyat, és a legjobb 10-15 ország közt vagyunk (összességében 8.-ok). Találmányokban is jól állunk. A történelmünk is jelentős. Kelet-Európában elit népnek számítunk, nem vagyunk szlávok, albánok, románok, bosnyákok, stb. A háborúkban mindig a jó oldalon álltunk, az utolsó háborúkban végig a németek oldalán. A nemzeti büszkeség nem azt jelenti, hogy mást lenézünk, szerintem nem vagyunk jobbak sok nyugat-európai népnél.
2016. okt. 10. 19:52
 20/31 anonim ***** válasza:
88%
A bérkommentelő kezd bekeményíteni :D
2016. okt. 10. 19:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!