Erdélyi, vajdasági magyarként mire szavaztok október 2-án?
Leírom mire gondolok:
Ha a kormány álláspontját támogatjátok, akkor Magyarország esetleg sikeresebben védi meg magát a bevándorlástól, akkor viszont újabb kerítések épülnek, és a menekültek a ti nyakatokon maradnak.
Ha igennel szavaztok akkor ezt elkerülitek, viszont elzárják a budapesti pénzcsapokat, és nem fog több lóvé áramlani felétek büntetésből.
Mi a jó választás?
Én akkor nevettem jót, amikor Magyarország elkezdett kerítést építeni, zengett egész Európa, hogy mi milyenek vagyunk és fúúúj és jujjj magyarok. Nem tököltünk, már az elején igyekeztünk rövidre zárni ezt a cirkuszt, amit csak egy eszetlen barom nem lát előre.
Ma meg már minden második eu-s ország húzza a kerítéseit, próbálja felszámolni a dzsungeleit és bármit megtenne, kifizetne, csak tűnjenek el ezek az emberek.
Én erdélyiként nem megyek szavazni (Bár 3 éve Budapesten élek).
Felőlem jöhetnek a migránsok, 1-2 hónap alatt visszaszivárognának Németországba szóval sok vizet nem zavarnának.
Az már csak mellékes, hogy egy semmirekellő tolvaj bandát sem támogatok a szavazataimmal. Legyen az Fidesz, Jobbik, MSZP, DK, LMP vagy a többi.
Bár jobban belegondolva gondolkozok azon, hogy az MKKP-re teszem a voksom. Ők legalább megnevettetnek.
"Ma meg már minden második eu-s ország húzza a kerítéseit, próbálja felszámolni a dzsungeleit és bármit megtenne, kifizetne, csak tűnjenek el ezek az emberek."
Minden második? Kicsodák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!