Mi ez a cécó a Népszabadsággal?
Nem követtem az eseményeket és nem értek néhány dolgot.
Az munkaügyi szempontból tényleg aggályos, hogy egyik-pillanatról a másikra megszüntetik és kirúgnak embereket, ha tényleg így van, de politikai szempontból nem értem, hogy mi ez a tüntetés, meg az ellenzéki újságírás vége, stb.
Miért a kormányra haragszanak? Ha ellenzéki kézen volt az újság, akkor miért adták el, és miért nem az eladóra haragszanak, elvégre ő hagyta lesüllyedni, nem? Közben meg ott a Magyar Nemzet, ami ugyancsak pálfurdulást csinált. De miért lenne vége az ellenzéki újságírásnak, ha volt is ez az incidens, az ellenzéki újságírók csinálhatnak új újságot, nem?
Egész nap ezt a bolsevista oldalt siratják.
Nem most, hanem 26 évvel ezelőtt kellett volna megszűnnie.
A szélsőbal idióták csinálják a fesztivált, gondolom érzik, hogy csökken a néphülyítések eszköztárja.
A kúrmányra meg azért haragszanak, mert mindenért a mindenkori kúrmány a felelős.
A kormány felvásárolja a Mediaworks-ot. Ez a cég üzemelteti, pontosabban üzemeltette ( az ellenzéki ) Népszabadságot. Lehet véletlen egybeesés, de tény: hét elején a Népszabadság nagyon izmozott Rogánnal a helikopter, miatt, mire Rogán kijelentette, hogy "ne kérdezzenek ilyeneket és hagyják békén vagy megbánják". Ráadásul jön a Népszabadság mínusza...
Ez lehet mind véletlen ( Rogán fenyeget, a kormány felvásárolja az üzemeltetőt, majd egyik napról a másikra túl veszteséges lesz az újság és minden előzetes figyelmeztetés nélkül - mármint még a dolgozókat sem értesítették - megszűnik ), de ez gyanúsan sok pár napra.
"Ha ellenzéki kézen volt az újság"
Nem volt ellenzéki kézen, a Népszabadság elsősorban a Mediaworks kezében volt, aminek a főtulaja pedig Heinrich Pecina osztrák kereskedő. Persze sanszos, hogy ő is balos nézeteket vall, nyilván így létezhetett a Népszabadság is, a lényeg az, hogy az ellenzéknek semmi beleszólása nem volt, nem náluk kell most gyomlálni.
"De miért lenne vége az ellenzéki újságírásnak, ha volt is ez az incidens, az ellenzéki újságírók csinálhatnak új újságot, nem?"
Nem ismerem a médiatörvényeket, gondolom igazat van, én is így érzem, de a balhé nem is az eladáson megy, hanem annak hátteréről és körülményeiről. Ha lehet hinni a Népszabadság munkatársainak a kirúgás körülményeivel kapcsolatban, akkor tényleg politikai kicseszésnek szánhatták a lap megszüntetését (egyik napról a másikra, szó szerint).
Az ellenzéknek pedig az fáj (szerintem) leginkább, hogy a Fidesz egyre nagyobb tereket hódit a média világában. Ez hosszútávon az ellenzék elsorvadásához vezet, amiért nem tudják képviselni magukat olyan nagy nyilvánosság előtt, mint kormányunk.
# 1
Inkább a bolsevita Fidesznek kellett volna 26 éve megszűnnie, de ők még ma is itt rontják a levegőt, ráadásul úgy csinálnak, mintha annak a rendszernek az ellenségei lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!