Hogyan kell kezelni a dauerolt hajat? Tévededk ha azt gondolom, hogy kevesebb a cécó vele, mint a napi,2 napi hajvasalással?
A Barátokközt Lindájának olyan gyönyörű szép a haja.. életemben az első frizura, amire gondolkodás nélkül rávágnám, h na igen..nekem iylen kell:)
Szerintetek természetes, vagy fodrász kreálta neki? Nekem göndöres a hajam,néhány tincs gyűrűgöndör,néhány csak hullámos, valamelyik meg be egyenes... mikor elkezdett volna göndörödni, akkor elkezdtem támadni a vasalóval:S
Dauerrel lehet olyan hajam,mint annak a lánynak?ÉS azzal sok a kínlódás? v csak megmosom és olyanra szárad? nagyon roncsolja a hajaT? v annyira nem mint a napi vasalás? nem igénytelen mikor nő lefele? kb mennyi ideig marad benne?
köszike a válaszokat:)
ha mar van 1 kis gongorseg a hajadban ne tamadd vasaloval. eleinte en is azt csinaltam de nem allt sehogy.
mosas utan vizesen fesuld ki es utana ugy szaritsd h a kezeddel gyurod ossze, nyomod fel nagy darabokban a tove fele. vagy vegyel olyan hajszaritot aminek olyan nagy,fogas feje van. a vegen meg csak fujd osszevissza, novessel ellentetes iranyba. hasznalhatsz habot vagy vmit h jobban tartson. es ne fesuld ki a kovetkezo mosasig. turj bele,borzold ossze. nekem igy nagyon szep lett :)
ha ehez nem eleg gondor akkor marad a dauer. esetleg probaltad nagy kerek kefevel szaritani? hajcsavar? bar az maceras. a dauerolt hajjal nem kell annyit veszodni naponta, de mosaskor kell ra vigyazni meg apolni h ne menjen tonkre. ha jol csinaljak akkor szep lehet. inkabb pici tincseket csinalj, azok nem neznek ki olyan munek.
A Barátok közt Lindájának fodrász csinálja a haját..
Én ismerem azt a lányt, és a valóságban szögegyenes haja van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!