Valakinek vannak negatív tapasztalatai a hajvasalással?
Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 11:16
1/5 anonim válasza:
Már a napi 30 olyan kérésfeltevőt leszámítva, hogy mit csináljon a szétégetett, agyontörött, tartás nélküli hajával...?
2/5 anonim válasza:
Itt minden második kérdés arról szól,hogy hogyan tegye rendbe a haját,mert a hajvasalótól olyan,mint a szénaboglya,töredezett,száraz.Te nem vetted még észre?A hajszárító is roncsol,pedig az csak meleg levegő,a vasaló forrósága pedig közvetlenül érintkezik a hajjal,nincs ennél károsabb a hajszálaknak.Gyakorlatilag egy idő után elégeti a hajat,elvonja a nedvességet belőle.
3/5 anonim válasza:
vegyél rá ilyen hajvasalás előtti hőálló vagy mi aneve krémet / balzsamot
4/5 anonim válasza:
Száraz hatást kelt majd a hajad tőle és nagyon töredezett lesz. Elég ronda sztem.
5/5 anonim válasza:
nekem nagyon csunya lett :/ regebben naponta-ketnaponta vasaltam ,es hiaba a mindenfele balzsam,kondicionalo es tarsai,a vege teljesen letoredezett,szaraz lett. levagattama vegebol eleg sokat.:(mostmar kb tobb mint fel eve nem hasznalok hajvasit,egesz szepen nott vissza.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!