A BBC, hogy hazudhat ekkorát Magyarországgal kapcsolatban?
Tudta, hogy a Népszabadság állítólag Magyarország legolvasottabb napilapja volt? A BBC szerint ez volt Magyarország legolvasottabb újsága, és a kormány épp erőszakkal felszámolja. Mellé kitettek egy képet az észak-koreai diktátorról is, a teljes hatás kedvéért.
"Mert melyik volt a legolvasottabb napilap?"
Blikk, Bors stb.
Az előbb már leírtam, csak törölték a kérdést, hogy a Népszabadság egy vicc volt.
A BBC csúsztat, akár mennyire is fáj.
# 12/12 Időpont ma 21:39
Mert olyan mondatokat is papírra vetett, amit kiolvasni sem tudsz, nem hogy érteni. :-(
"Azt is a Dohány utca környékén :D"
Én a törölt kérdésnél V. kert írtam:D:D:D:D
"Mert olyan mondatokat is papírra vetett, amit kiolvasni sem tudsz, nem hogy érteni. :-(
"
tipikus egysoros balos marhaság :DD
orbánráhelezés matolcsizás luxusbaloldalozás ment a nyomtatott és az internetes felületen egyaránt, normális ember komolyabb rosszullét nélkül nem tudta elolvasni
"orbánráhelezés"
Aktuális kedvenc.
Nem lényeg, hogy az idióta arabok úgy nevezték meg, mint a miniszterelnök felesége, minden szavukat itták az araboknak.
Mer az akkoisúgyvót!!!!
"A BBC szerint ez volt Magyarország legolvasottabb újsága"
Nem ír ilyet.
"a kormány épp erőszakkal felszámolja"
Ilyet se ír.
"Mellé kitettek egy képet az észak-koreai diktátorról is"
Itt meg a német rendőrök mellé tették ki: [link]
---
A kérdező hogy hazudhat ekkorát a BBC-vel kapcsolatban? És még annyira ostoba is, hogy belinkeli a bizonyítékot önmaga ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!