Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon milyen viszonyb...

Magyarországon milyen viszonyban vannak a székelyekkel?

Figyelt kérdés
Fel szeretnék költözni székely egyetemistaként Mo.-ra de félek a rasszizmustól mert a románok Romániában köpködnek de több magyar is mondta hogy g*ci román takarodj. Lehet számítani rasszizmusra?

2016. okt. 8. 15:44
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
9%

A legtöbben azért nem szeretik a romániai magyarokat, mert nagyzolósak, szeretnek nagyot mondani, hogy ezzel is fényezzék magukat.

Nekem van romániai munkatársam és ő tényleg ilyen.

2016. okt. 8. 15:47
 2/32 A kérdező kommentje:
Nem tudom én csak tanulni szeretnék kimenni és jobban megtanulni a nyelvet és néhány dolgot.
2016. okt. 8. 15:48
 3/32 anonim ***** válasza:
92%
Amelyik magyar ilyet mond neked az nem normális és kár foglalkozni vele. Nagyjából olyan viszonyban vannak velük mint mindenki mással.
2016. okt. 8. 15:55
 4/32 anonim ***** válasza:
35%
Mi megbíztunk egy romániai magyar víz-gázszerelőben, de életünkben még nagyobb kontárral nem találkoztunk. Maradék, valószínűleg szemétből kiszedett anyagokkal csinálta a kéményünket, amit teljesen újra kellett csinálni, le kellett bontani. A lakásban gázszag terjengett, mikor átadta a beszerelt központi fűtést, állította, hogy nincs gázszag. Hívni kellett egy másik szerelőt, aki valami tömítést berakott és megszűnt a gázszag. Az összes radiátor csapok csöpögtek, a szennyvízbecsatlakozásnál a pincében folyt a szar és a pisi, azt is teljesen újra kellett építeni. Egyébként Jakab Ervinnek hívják a mestert.
2016. okt. 8. 16:01
 5/32 A kérdező kommentje:
Na jó ez kicsit furcsa helyzet volt mert mentem ki Magyar román meccsre és elkezdtem a boltossal beszélgetni a sok magyar előtt románul és majdnem szétvertek :D Azóta megtanultam vinni kell székely vagy Magyar zászlót
2016. okt. 8. 16:01
 6/32 A kérdező kommentje:
Jakab Ervin az szerintem csángó, ott tényleg nagyon sok roma van, minket is anno átvertek csángók a kőműves neve: Darázs Mihály
2016. okt. 8. 16:04
 7/32 anonim ***** válasza:
91%

Ja értem. Szóval kimentél egy román-magyar meccsre, ahol a magyarok mind széljobber focihuligánok és róluk ítéled meg a teljes magyarságot.

Ez így öreg hiba.

2016. okt. 8. 16:04
 8/32 A kérdező kommentje:
Nem voltam Mo.-n is de itt is azért volt némi rasszizmus, pl volt olyan aki mellettem a buszon elkezdte mondani a haverjának hogy itt egy büdös román pedig csak az osztálytársammal beszéltem telefonon románul.
2016. okt. 8. 16:09
 9/32 anonim ***** válasza:
44%

Nekem magával azzal, hogy székely, semmi bajom nincs.

De ha agyilag defektes, akkor ugyanúgy hülyének nézem, mint bárki mást.

2016. okt. 8. 16:09
 10/32 anonim ***** válasza:
Hát akkor ilyen mindenhol lesz. Ne azzal foglalkozz. Melyik egyetemre mennél?
2016. okt. 8. 16:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!