Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jól gondolom, hogy Orbán...

Jól gondolom, hogy Orbán kiakarja vezetni az országot az EU-ból?

Figyelt kérdés

Egyre élesebben bírálja az EU-t, miközben egyre szorosabb kapcsolatokat épít ki Oroszországgal, Kínával, és egyéb ázsiai, közel-keleti rezsimekkel.

Kezdek aggódni, amikor Orbán ilyen beszédeket mond:

[link]

Jogos az aggodalmam? Én itt terveztem leélni az életemet, de már azon gondolkodom, hogy eladok mindent és kiköltözöm Ausztriába végleg. Utálok már itt élni, utálom ezt a folyamatos gyűlölködést, a mértéktelen korrupciót, a cinikus, pofátlan, hazug politikusokat és a médiákat. Szeretnék egy békés demokráciában, jogállamban élni, de Magyarország nem az a hely.

2016. okt. 7. 20:41
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Nem is vártam más választ tőled kérdező, csak alaptalan riogatást, tények nélkül... Arra válaszolj, amit kérdeztem! Mi a baj a keleti kapcsolatokkal?

És nem, semmi kormánypropaganda nem volt abban amit leírtam. Leírtam egy TÉNYT (a népszavazásosat). Ez nem kormánypropaganda, ez úgy van, ahogy leírtam.

De akkor még pár indok, hogy miért nem akarja kivezetni az országot (bár már az előző válaszolók leírták ezeket):

1. Ha nem lenne EU, akkor honnan tudnának pénzt lenyúlni?

2. Ha nem lenne EU, akkor kb romba dőlne a gazdaság, és ez Orbán is nagyon jól tudja.

Az EU bírálatában meg nagyon sok mindenben igaza van sajnos. Korrupt az EU, ugyanazt csinálják amit Orbán, csak egy nagyobb játszótéren

2016. nov. 5. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!