Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jól gondolom, hogy Orbán...

Jól gondolom, hogy Orbán kiakarja vezetni az országot az EU-ból?

Figyelt kérdés

Egyre élesebben bírálja az EU-t, miközben egyre szorosabb kapcsolatokat épít ki Oroszországgal, Kínával, és egyéb ázsiai, közel-keleti rezsimekkel.

Kezdek aggódni, amikor Orbán ilyen beszédeket mond:

[link]

Jogos az aggodalmam? Én itt terveztem leélni az életemet, de már azon gondolkodom, hogy eladok mindent és kiköltözöm Ausztriába végleg. Utálok már itt élni, utálom ezt a folyamatos gyűlölködést, a mértéktelen korrupciót, a cinikus, pofátlan, hazug politikusokat és a médiákat. Szeretnék egy békés demokráciában, jogállamban élni, de Magyarország nem az a hely.

2016. okt. 7. 20:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
73%
#10:Én egy pillanatig sem gondoltam,hogy a népszavazás után nyugalom lesz.A témát napirenden kell tartani,a 2018-as választásokig,ez egyértelmű.Ha egycsapásra megoldódna a "migránsprobléma",annak nagyon nem örülnének.Még egy ilyen "hálás" témát,nehezen találnának.Azt viszont továbbra sem gondolom,hogy ki akarná vezetni az országot az EU-ból és remélem,azt a baklövést sem követi el,mint Cameron.
2016. okt. 8. 08:52
 12/21 A kérdező kommentje:
Akkor mi a célja ezzel? Mit akar a kelettel? Mit vár az EU-tól? Láthatóan nagyon szimpatizál a diktatúrákkal, a demokráciát pedig egy korlátozó rendszernek tartja.
2016. okt. 8. 09:00
 13/21 anonim ***** válasza:
Dehogyis fogja.Ez csak showműsor.
2016. okt. 8. 09:14
 14/21 A kérdező kommentje:
Ja, értem. Tehát azt várja a nyugattól, hogy fogadják el a mi kis diktatúránkat, küldjék a pénzt a végtelenségig, de abba már ne szóljanak bele, hogy mi folyik itt.
2016. okt. 8. 09:26
 15/21 anonim ***** válasza:
73%
#12:Szerintem csak fenn akarja tartani a hívei körében a "harci szellemet"."fülkeforradalom","szabadságharc",stb.
2016. okt. 8. 09:58
 16/21 anonim ***** válasza:

Nem akarja ezt.

Csak az EU-n kívül másokkal is lehet gazdasági és egyéb kapcsolatokat ápolni. Mint ahogy a többi eu-s ország is megteszi ezt az életben maradása érdekében. Sokan még az embargó ellenére is gazdasági kapcsolatban vannak pl. Oroszo.-al is.

És persze jöhet olyen helyzet, amire már nem lesz más választása, mint nemet mondani. Végül is nem lehet elfelejteni, hogy az eu-s tagság senkinek nem kötelező.

2016. okt. 8. 10:03
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Az egyébként nem lenne baj,hogy kelettel is jó kapcsolatokat akar,ha nem a "nyugat" helyett akarja,hanem mellette.Amúgy,az EU-tól szerintem,valóban azt várná,amit te is írtál.Tejeljen,de ne szóljon bele a "dolgaiba".
2016. okt. 8. 10:04
 18/21 anonim ***** válasza:

Igen kérdező, nagyon úgy fest.

Orbánt kéne már kivezetni! A tárgyalóteremből, vezetőszáron...

2016. okt. 8. 21:55
 19/21 anonim ***** válasza:

1. nincs diktatúra

2. mi baj a keleti gazdasági kapcsolatokkal? más EU-s országok is ezt csinálják

3. Abban meg teljesen igaza van, hogy az EU ne pofázzon bele a belügyeinkbe. Migránsokat meg pláne ne telepítsen ide senki, amikor több mint 3 millió magyar nem kér belőlük (ennél kevesebben szavaztak az EU-hoz való csatlakozásra is pl. meg olyan még sose volt, hogy ennyi ember egyszerre ugyanarra szavazott volna, bármilyen választáson vagy szavazáson)

Egyébként nem vagyok Fidesz szavazó, az egész magyar politikától hányingerem van úgy en bloc. De pont nem a kérdésben taglaltak miatt kellene aggódni ebben az országban szerintem. Vannak sokkal nagyobb problémák amik egyre csak súlyosodnak...

2016. nov. 3. 20:38
 20/21 A kérdező kommentje:
Kb. annyit tudsz a valóságról, amennyit Habony megengedett neked. Tájékozatlan vagy, és eszedbe sincs gondolkozni, csak elhiszed, amit mondanak. Nem vagy fideszes, de szó szerint fújod a kormánypropagandát. Elmehetnél kormányszóvivőnek.
2016. nov. 5. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!