Most hogy érvénytelen lett a népszavazás, hogyhogy nem árasztották el még a hódítók az országot?
Már órák teltek el, de egy nőt se zaklattak, terrortámadások se voltak. Még nem érzem veszélyben a kultúrám és a szokásaim.
Csak nem hazudtak?
"Nem akarom megbántani az érzéseidet, de te értetted, hogy miről szólt ez a népszavazás?"
Érti ő, csak összes Fideszes oldal azt írta, hogy több ezer migri van a szerb határon, akik csak arra várnak, hogy elárasszák az országot, ha sikertelen a népszavazás.
A kérdező csak ironizált és nem is rosszul.
Én végighallgattam a múlt héten a buszon, hogy mögöttem ülő dzsipó csávó kifejti, hogy muszáj NEM-mel szaavzni, különben 1 millió nőerőszakoló, tolvaj, dzsiháista vérmuszlim fog beözönleni az országba és amúgyis, ha a Fidesz azt mondja, hogy arra szavazzon, akkor arra fog, mert az elmúlt 4(!) évben, amióta ők vannak kormányon ő sokkal jobban él, bezzeg előtte, amikor a Jobbik(!!!!!!!) volt kormányon a Gyurcsány(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) vezetésével, akkor milyen sza*r volt minden.
6-s ne már... és ilyen szavazhat, Jobbik, meg Gyurcsány...
Biztos busszal vitték szavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!