Érvénytelen népszavazás esetén nem lehet regionalizálni az eredményeket?
Szóval, ahol 50%-feletti volt a részvétel és a nemek nyertek azokra a megyékre NE legyen hatással az Eu-s kvóta, és azért ne mert itt jog erősen elutasították azt. A Magyarországra kiszabott mennyiségű migránst CSAK azokra a helyekre lehessen elhelyezni ahol ÉRVÉNYTELEN volt a népszavazás.
Félreértés ne legyen, ez teljesen más mint amivel Orbán fenyegetőzött. Nem abból indulok ki hogy Hááá de bosszús vagyok s most kicsexek a baliipekkel. Hanem abból hogy ha ebben a megyében elutasították, akkor ők ne szívjanak az összeredménytől. Ők érvényesen fejezték ki akaratukat. TUDNI LEHET MIT AKARNAK A TÉMÁBAN. Ezért amit szeretnének azt megkapják. Viszont ahol érvénytelen OTT NEM LEHET TUDNI MIT AKARNAK AZ EMBEREK, ezért ott érvényesítik az EU-s normákat.
Vélemények?
Szerintem jó ötlet lenne.
Végre a balliberálisok megkapnák, amire vágynak ;)
Ez sosem így működött, pedig volt olyan népszavazás, ami jó lett volna, ha eredményes lett volna.
Ennek a mostaninak viszont az eredménytől és érvényességtől függetlenül semmilyen következménye nincs, szimpla bohóckodás és közpénz pocséklása.
Nekem van egy jobb ötletem:
Azok a megyék ahol nincs meg az 50% azok megkapják a migránsaikat.
Ahol meg megvan az 50% azok meg kifizetik az EU-nak a tervezett 78 millió forint/főt a be nem fogadott migránsok után...
Szerintem ez így igazságos.
vannak megyék, ahol ezt akarják? Calais
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!