Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Érvénytelen népszavazás...

Érvénytelen népszavazás esetén nem lehet regionalizálni az eredményeket?

Figyelt kérdés

Szóval, ahol 50%-feletti volt a részvétel és a nemek nyertek azokra a megyékre NE legyen hatással az Eu-s kvóta, és azért ne mert itt jog erősen elutasították azt. A Magyarországra kiszabott mennyiségű migránst CSAK azokra a helyekre lehessen elhelyezni ahol ÉRVÉNYTELEN volt a népszavazás.

Félreértés ne legyen, ez teljesen más mint amivel Orbán fenyegetőzött. Nem abból indulok ki hogy Hááá de bosszús vagyok s most kicsexek a baliipekkel. Hanem abból hogy ha ebben a megyében elutasították, akkor ők ne szívjanak az összeredménytől. Ők érvényesen fejezték ki akaratukat. TUDNI LEHET MIT AKARNAK A TÉMÁBAN. Ezért amit szeretnének azt megkapják. Viszont ahol érvénytelen OTT NEM LEHET TUDNI MIT AKARNAK AZ EMBEREK, ezért ott érvényesítik az EU-s normákat.

Vélemények?

2016. okt. 2. 18:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
6%

10.

Legalább tisztábban lettek,úgyis olyan büdösek.

2016. okt. 2. 18:24
 12/19 anonim ***** válasza:
48%
Az ötleted teljes hülyeség. Csak akkor lenne használható, vagyis csak ott, ahol minden egyes szavazó elment szavazni. Szerinted miért jogos szivatni azt aki elment, csak azért mert ő olyan helyen él, ahol a többség nem ment. Ezért nem értettem ezt a sok agyalágyultat a menekült tábor létesítéssel kapcsolatos kombinálgatásaikkal.
2016. okt. 2. 18:26
 13/19 anonim ***** válasza:
73%

Olyan viccesek vagytok. Megkaptátok a tökéletes alkalmat, hogy bizonyítsátok mennyire indokolt az, hogy kizárólag a migráció a téma már több mint egy éve non-stop. Nincs ellenzék, a kormány többet költött a kampányra mint az összes többi párt együttesen, és egy nagyon jól megjátszható témát sikerült elkapni a lehető legjobb pillanatban. És még így is vesztettetek. Egy viccpárt crowd-fundinggal összecsapott, önkéntesekkel véghezvitt vicckampányával szemben. Most mehet a magyarázkodás.

A Fidesz egyoldalú (kizárólag a migránsokkal foglalkozó, minden mást teljesen figyelmen kívül hagyó) kommunikációja ma megbukik. Ez egy pofon nekik, hogy váltsanak témát. De persze nem tudnak, mert az összes többi témában még ennél is rosszabbul teljesítenének. Most Orbán gondolkodhat, hogy ráduplázzon-e a vereségére a további migránsozással, vagy térjen át egy másik ellenségképre. Mindkettő szívás lesz. Úgyis nyernek még 2018-ban, de legalább megizzadnak egy kicsit.

2016. okt. 2. 18:30
 14/19 anonim ***** válasza:
33%
Már körvonalazódik mire játszik a sok jobber, bűnbakot keres.
2016. okt. 2. 18:35
 15/19 anonim ***** válasza:
69%

És kérdező, egyébként arra mit mondasz, hogy ahol most, jelen pillanatban is menekülttábor van, még ott sem annyira kimagasló a részvétel? 43,96% az országos 39,88-hoz képest lófütty.

[link]

2016. okt. 2. 18:45
 16/19 anonim ***** válasza:
És Budapesten, ahol a Keleti aluljáróban hetekig közszemlére tették a migránsokat, az országban a legkisebb a részvételi arány. Pl. én minden nap kétszer elmentem köztük, és most nem mentem el szavazni. Nehéz úgy komolyan venni a gyűlöletkampányt, hogy ott vagy, és látod hogy nem az van amit mondanak.
2016. okt. 2. 18:49
 17/19 anonim ***** válasza:

Na, úgy látom, egyedül Vas megyének van arra lehetősége, hogy nem lesz rá hatással az EU-s kvóta, de valószínűleg az érvénytelenek miatt még ők sem ússzák meg.

[link]

2016. okt. 2. 20:09
 18/19 A kérdező kommentje:
Akkor téma lezárult, ha lehetne se esne bele senki.
2016. okt. 3. 13:56
 19/19 Alex Fly ***** válasza:
És ha én nem azavaztam a Fideszre, akkor rám ne legyenek érvényesek az országgyűlés által hozott törvények...
2016. okt. 8. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!