Aki nem menet el szavazni, az miért nem ment el?
Figyelt kérdés
ARRA KÉREK MINDENKIT, HOGY NE ESSÜNK EGYMÁSNAK, ÉN CSUPÁN MINDENKITŐL EGY SZEMÉLYES VÉLEMÉNYT SZERETNÉK AZ ÜGGYEL KAPCSOLATBAN HALLANI, HOGY MIÉRT NEM MENT EL SZAVAZNI!!
Mert ugye kb. 5 millió ember nem élt a szavazati jogával.
Miért? Utálja a Fideszt? Nem volt kedve az idő miatt? Annyira nem érdekli az egész magyar politika, merthogy ígyis-úgyis rossz, hogy nem ment el és kész? Úgy gondolta, hogy értelmetlen az egész szavazás?
köszönöm!
2016. okt. 6. 19:21
21/29 anonim válasza:
Nagyjából,fel is soroltad a lehetséges okokat.Szerintem egyébként,sokkal többen elmentek volna,ha elhitték volna a Fidesznek,hogy ez nem "pártpolitikáról szól".De nem hitték el és szerintem,jól tették,hiszen már a választás másnapján is sok helyen(pl.:888.hu) azt boncolgattk,hogy egymillióval többen szavaztak Orbánra(!),mint 2014-ben. Tehát szerintük,Orbánra mondtak igent a szavazók,nem a kvótára nemet.Egy hete még egészen máshogy beszéltek.
22/29 anonim válasza:
Mert nem pazarlom az időm felesleges, öncélú dolgokra. Ez egy drága, de totál fölösleges cirkusz volt, ha a kommunikált célját nézem. Ha a rejtett célját, akkor pedig egy hatalomépítő, orbitális átverés.
Ha a baloldal jönne ki valami ostobasággal, nekik is beintenék. Ahogy korábban meg is tettem már.
23/29 anonim válasza:
Mert az egész csak Orbi Viktiről szól.Aki nem ment el,arra a fasiszták egyből rávágják,hogy "libsibolsikomcsizsidócigányhazaáruló".
24/29 anonim válasza:
Szüleim közül egyikük beteg, nem akart bottal mutatkozni, a másikuk szolidáris volt vele. A hangulatuk is elég nyomott a betegség miatt. A mozgóurnát is meglátták volna a szomszédok .
25/29 anonim válasza:
Aki támogatja Orbán Viktória politikáját,az egy fasiszta hazaáruló.
26/29 anonim válasza:
És Helikopterogán miért nem ment szavazni?
27/29 anonim válasza:
Én elmentem volna szavazni, csak az a baj, h ahol lehet szavazni az 5 km-re van tőlünk, a fene gyalogol annyit vasárnap, utána meg vissza...
28/29 anonim válasza:
Majd ha bevezetik az online szavazást is, majd akkor szavazok. :)
29/29 anonim válasza:
Én csak akkor nem mentem el, amikor nem tudtam eldönteni, hogy hogyan szavazzak. Két ilyen volt, egyik se 2016-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!