1/15 anonim válasza:
NEM!
Minek?
Hogy szaporítsam Viktor táborát?
Tudod, mikor!
2/15 anonim válasza:
Én voltam, nemmel szavaztam. Megpróbáltam tenni az országért, amit pl az első válaszoló egyáltalán nem biztos, hogy megérdemel.
3/15 A kérdező kommentje:
#1Helyes,én se voltam.
2016. okt. 2. 21:28
5/15 Marczell válasza:
voltam szavazni.
különben soha nem szavaztam a Fideszre és nem is fogok, még mielőtt az első kommentelő megbélyegezne engem.
én veled ellentétben a népszavazásban nem a közpolitikai csatározást keresem, hanem örülök hogy véleményt tudok nyilvánítani vmi felett.
6/15 A kérdező kommentje:
#2 Tipikus:D A faskók mindig leszólják,akik nem mennek el erre az ökörségre......
2016. okt. 2. 21:29
7/15 anonim válasza:
Én beixeltem mindkét opciót, mert nem bírtam eldönteni, hogy Orbánt utálom-e jobban vagy az arabokat.
8/15 anonim válasza:
Voltam, nemre szavaztam, de nem Orbán mellett, csak a menekültek ellen.
10/15 anonim válasza:
"#1Helyes,én se voltam."
Akkor a vendégem vagy! :D
Meghívlak egy sörre! :P
1-es vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!