Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem mentem el szavazni mert...

Nem mentem el szavazni mert nem tudtam eldönteni, hogy mire szavazzak?

Figyelt kérdés
Annak meg nem láttam értelmét, hogy azért menjek el, hogy érvénytelenítsem a szavazatomat!

2016. okt. 2. 21:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kérdés?
2016. okt. 2. 21:34
 2/7 anonim ***** válasza:
43%
Helyesen döntöttél, az ország többségével egyetemben! Látod nem lett meg az 50%, ezzel a józan többség táborába tartozol!
 3/7 anonim ***** válasza:
64%

"Nem mentem el szavazni mert nem tudtam eldönteni, hogy mire szavazzak?"

Hát öcsém, azt csak te tudod.

4/7 anonim ***** válasza:
42%

Aki csak a Fidesz miatt ment el szavazni arról önmagában ez kiállít egy véleményt :/

Aki csak azért maradt otthon hogy az ellenzék örüljön, arról is....

Nem, egyszerűen a feltett kérdés, az egy nem egyszavas válasz volt (I/N).

Ennyi!

2016. okt. 2. 21:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem reklámoznám. Ennél sokkal nehezebb döntéseket kell rendszeresen meghozni az életben. Azt hogy oldod meg? 😖
2016. okt. 2. 21:38
 6/7 anonim ***** válasza:
55%

Nem éppen. Ez a kérdés tökéletesen megfelel annak, mintha azt kérdeznék hogy otthon tudják-e, hogy homoszexuálisok.

És azt nem válaszolhatod, hogy "Nem, mert nem vagyok az.", hanem csak az, hogy "NEM". Azaz nem tudják, hogy homoszexuális vagy.

Innentől kezdve aki azt hiszi, hogy ez csak egy igen/nem kérdés, az nagyon meg lett vezetve.

Kérdező:

Én is azt kérdezném: Mi a kérdés? Ha a lelkiismereted szeretnéd megnyugtatni, akkor nyugodtan, hiszen 2 rossz, és 2 semleges választásból sikerült az egyik semlegest választani.

2016. okt. 2. 21:46
 7/7 anonim ***** válasza:
42%

Nem ertetted a kerdest? Ez eleg szegyen.

Ha pedig ertetted a kerdest es igysem tudtal valaszolni, akkor remelem lesz alkalmad tapasztalatbol rajonni a helyes valaszra.

2016. okt. 3. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!