Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Október 2. -i névszavazásra...

Október 2. -i névszavazásra elmenjek? És hogy szavazzak? Egyáltalán van valami értelme?

Figyelt kérdés
Korábban a Fideszre szavaztam, de semmi bajom a menekültekkel.

2016. szept. 8. 11:24
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
80%

Válaszok a kérdések sorrendjében:

Ha akarsz, menj.

Igennel vagy nemmel.

Nincs.

2016. szept. 8. 11:29
 2/40 anonim ***** válasza:
92%
Téged sem a határozottságodért, és a markáns véleményalkotásodért szeretnek :D
2016. szept. 8. 11:31
 3/40 anonim ***** válasza:
67%

Nemmel szavazok majd, nekem sem a menekültekkel van bajom, hanem a környezettel amivé teszik azt, ahova tömegesen beköltöztek.

Ezek az emberek ugyanis nem a nigériai középosztály, mint amiket így díszmigránsokat pesten többnyire tartunk :).

Ha valaki szerint ez hülyeség nem tudom miért nem a cigánysoron vesz ingatlant... Hiszen világbajnok ár, falusi levegő :)... És ne legyél rasszista.

2016. szept. 8. 11:32
 4/40 A kérdező kommentje:
Szerintem be kellene fogadni az össze magyarul jól beszélő,hiányszakmákban képzett szakmunkásokat és felsőfokú végzettségűeket.
2016. szept. 8. 11:45
 5/40 anonim ***** válasza:
83%
tehát gyakorlatilag azt fogadnád be, akik előtt már eddig sem volt problémás az EU-s vízum...
2016. szept. 8. 11:47
 6/40 A kérdező kommentje:
Szerintem hülyeség ilyen határozottan neki menni ennek a témának. Mindenki jöhet, akik a fenti kritériumoknak megfelel.
2016. szept. 8. 11:47
 7/40 anonim ***** válasza:
85%
Ja majd Sziria és Magyarország között útközben megtanulják a nyelvet meg megtanulnak valami hiányszakmát is :DDD
2016. szept. 8. 11:52
 8/40 anonim ***** válasza:
68%

Na, ha annyira nincs önálló véleményed, akkor nézd meg kérlek ezt a videót, és azután dönts ahogy jónak látod.

https://www.youtube.com/watch?v=N05zdOVJD2w

2016. szept. 8. 12:02
 9/40 anonim ***** válasza:
4%
Nincs értelme, minél többen nem bojkottálják, annál tovább maradnak hatalmon a gazok (jobboldali vagy baloldali, mindegy).
2016. szept. 8. 12:36
 10/40 anonim ***** válasza:
76%
Nekem sincs bajom a Homo Arabus-okkal, amíg a Boszporuszon túl vannak.
2016. szept. 8. 12:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!