Október 2. -i névszavazásra elmenjek? És hogy szavazzak? Egyáltalán van valami értelme?
Figyelt kérdés
Korábban a Fideszre szavaztam, de semmi bajom a menekültekkel.2016. szept. 8. 11:24
1/40 anonim válasza:
Válaszok a kérdések sorrendjében:
Ha akarsz, menj.
Igennel vagy nemmel.
Nincs.
2/40 anonim válasza:
Téged sem a határozottságodért, és a markáns véleményalkotásodért szeretnek :D
3/40 anonim válasza:
Nemmel szavazok majd, nekem sem a menekültekkel van bajom, hanem a környezettel amivé teszik azt, ahova tömegesen beköltöztek.
Ezek az emberek ugyanis nem a nigériai középosztály, mint amiket így díszmigránsokat pesten többnyire tartunk :).
Ha valaki szerint ez hülyeség nem tudom miért nem a cigánysoron vesz ingatlant... Hiszen világbajnok ár, falusi levegő :)... És ne legyél rasszista.
4/40 A kérdező kommentje:
Szerintem be kellene fogadni az össze magyarul jól beszélő,hiányszakmákban képzett szakmunkásokat és felsőfokú végzettségűeket.
2016. szept. 8. 11:45
5/40 anonim válasza:
tehát gyakorlatilag azt fogadnád be, akik előtt már eddig sem volt problémás az EU-s vízum...
6/40 A kérdező kommentje:
Szerintem hülyeség ilyen határozottan neki menni ennek a témának. Mindenki jöhet, akik a fenti kritériumoknak megfelel.
2016. szept. 8. 11:47
7/40 anonim válasza:
Ja majd Sziria és Magyarország között útközben megtanulják a nyelvet meg megtanulnak valami hiányszakmát is :DDD
8/40 anonim válasza:
Na, ha annyira nincs önálló véleményed, akkor nézd meg kérlek ezt a videót, és azután dönts ahogy jónak látod.
9/40 anonim válasza:
Nincs értelme, minél többen nem bojkottálják, annál tovább maradnak hatalmon a gazok (jobboldali vagy baloldali, mindegy).
10/40 anonim válasza:
Nekem sincs bajom a Homo Arabus-okkal, amíg a Boszporuszon túl vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!