Október 2. -i névszavazásra elmenjek? És hogy szavazzak? Egyáltalán van valami értelme?
Kedves kérdező!
Nem tartalak téged komcsi bérencnek, nincs gond azzal, ha valaki elgondolkodik, bármiről is legyen szó.
Minden éremnek két oldala van. Véleményem szerint így alakíthat ki az ember saját véleményt.
A seregszemlét hülyeségnek tartom. Ugyanis itt nem fog kiderülni senkinek se a politikai szemlélete. Fideszesek nemmel fognak szavazni, jobbikosok szintén. A baloldal meg hiába kampányol amellett, hogy az emberek ne menjenek szavazni, nagyon sok baloldali szimpatizáns se tartja jó dolognak a bevándorlást.
Azt is hülyeségnek tartom, hogy a Fidesz ezzel próbálja a figyelmet elterelni a korruptságukról. Ha valakinek mégis el lehet terelni a figyelmét, az meg is érdemli...
A munkaerőhiány pótlása is hatalmas baromság. Egyszerűen kihasználják a gyengeségünket, ami abból fakad, hogy az emberi jogokért való küzdelmünkben átestünk a ló túloldalára. Nem dolgozni jönnek, ez egyszerű népvándorlás.
Magyarként és európaiként én elutasítom ezt az egészet, ez a mi hazánk, a mi kontinensünk, unokáink jövőjét tesszük kockára. Nem szeretnék robbantásokat a hazámba, békében szeretnék élni.
Befejezésképpen, engem elszomorít, hogy ilyen kérdésekből, ami nemzeti ügy, pártpolitikai ügyet csinálnak.
Senkinek nem tűnik fel, hogy ez a narancs-vörös színváltogatás már több, mint húsz éve nem vezet sehova?
(A véleményem továbbra is ugyanaz: nem mondhatom meg, hogy hogyan szavazz, tégy belátásod szerint, de én nemmel fogok szavazni.)
Szebb Jövőt!
természetesen elmegyek szavazni, nagyon örülök, hogy a mi véleményünket megkérdezik, ha másra nem, arra jó lesz, hogy jelezzük, hogy mit szeretnénk akkor is, ha nem az lesz
nemmel szavazok, nem így kellene megoldani ezt a problémát
"Aki meg igennel szavaz, az költözzön egy évre a cigánysorra, vagy bevándorlók köze, de ne jöjjön vissza 2 nap múlva hogy kirabolták, megerőszakolták és megpróbálták megölni."
Szerintem meg aki igennel szavaz az baxa meg az annyát.
Mindenképp menj el, mert állampolgári kötelességed! Meg azért is, mert ha már kérdezik a véleményed, akkor mondd el. Természetesen van értelme. Az, hogy hogyan szavazz, azt csak te tudnád eldönteni, ha lenne véleményed. Olvasd el a kérdést és mélázz el rajta egy kicsit. Ha teológiát tanultál valószínűleg kéoes vagy értelmezni.
Én elmegyek és nemmel szavazok, mert szerintem az a helyes. Gyerekeim vannak, szeretném, ha biztonságos országban élhetnének. Sajnos elég sötéten látom a jövőt, de ennyit meg kell tenni. Alapvetően nem szeretem Orbán Viktort, de egyetlen politikus és párt sem fekete vagy fehér, van, amivel egyetértek, van, amivel nem. Ez nem pártra szavazás, hanem egy egészen konkrét kérdésben a véleményed kifejezése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!