Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Október 2. -i névszavazásra...

Október 2. -i névszavazásra elmenjek? És hogy szavazzak? Egyáltalán van valami értelme?

Figyelt kérdés
Korábban a Fideszre szavaztam, de semmi bajom a menekültekkel.

2016. szept. 8. 11:24
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
63%

Tégy legjobb belátásod szerint, a kormány mindenképpen jól jár:

1: ha érvénytelen a szavazás, nem kell konfrontálódniuk az EU-val, ezerrel lehet majd dézsmálni a migráns támogatásra irányuló EU-s pénzeket, és ha nem tetszik valakinek, hogy betelepítések zajlanak, hát simán hibáztathatják a baloldalt, akik önként és dalolva beleszaladtak ebbe a pofonba

2: ha érvényes a szavazás és az igenek győznek: lásd 1-es pont.

3: ha érvényes a szavazás és a nemek győznek: simán bevállalhatják akár a bírságot is, mert a "nép" felhatalmazást adott rá, bár így kevesebb EU-s pénzt lehet majd lenyúlni, de kreatívak, nem kell aggódni értük.

Egyértelmű, hogy a 3-as megoldás a legrosszabb a Fidesznek, hiszen a lenyúlható pénzek mennyisége úgy a legkevesebb.

Mindazonáltal az 1-es és a 2-es lehetőség rajongóinak van egy külön jó hírem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__800..

Az sem lenne gond, hogy hol helyezzék el a migránsokat, ha valaha is arra kerülne a sor.

2016. szept. 8. 18:26
 22/40 A kérdező kommentje:
Véleményem szerint, a népszavazás egyetlen értelme, hogy a Fidesz felmérje hogy milyen állapotban van a szavazó tábora, mennyire mobilizálható. A Fidesznek semmi baja a migránsokkal.Csak egy példa: Magyarország élen áll a letelepedési kötvény értékesítésében.
2016. szept. 9. 05:06
 23/40 anonim ***** válasza:
42%

a baloldal meg a hülyeséggyártásban :)...

szerintem te fel sem fogod mi is a probléma a zöldhatáros migránsokkal

2016. szept. 9. 07:59
 24/40 DarthPlagueis ***** válasza:
79%
Nem mondhatom meg, hogy mit csinálj, de én nemmel fogok szavazni.
2016. szept. 10. 00:11
 25/40 A kérdező kommentje:
"Nem mondhatom meg, hogy mit csinálj, de én nemmel fogok szavazni." Pedig azt hittem, hogy Te is azt mondod, hogy egy hülye komcsi bérenc vagyok, mert elgondolkodom a kérdésen. és nem automatikusan nemmel szavazok.
2016. szept. 10. 07:56
 26/40 anonim ***** válasza:
64%

Kedves Kérdező, nagyon is jól teszed, hogy elgondolkozol a kérdésen. Bármennyire értelmetlen is az, ha alaposan végiggondolod. Itt bizony nem a migránsokról van szó, hanem seregszemléről (enumeráció az ókori eposzokban).

Már leírtam Neked, hogy mindezek ellenére úgy szavazol, ahogy a lelkiismereted diktálja.

Én, mint asszem le is írtam, érvénytelenül fogok szavazni, ettől függetlenül semmi kétségem, hogy a nem-ek fognak győzni.

Kicsit olyan ez, mint ami a zsidókkal 1920-tól az 1944-es deportálásokig történt; egy folyamatos uszítás, ami a nemzet legrosszabb reflexeire hajaz. Vagy mondhatnám a kuláküldözést is, ha úgy jobban tetszik.

Összefoglalva: semmi értelme, még akkor is, ha a nem-ek győznek.

2016. szept. 12. 10:06
 27/40 anonim ***** válasza:
50%

Én biztos , hogy NEM-mel szavazok. Mert:

1. Épeszű ember nem teszi kockára a Hazáját!

2. Az unokáim életét szeretném biztonságba tudni!

3. NEM akarok Európai Egyesült Államokat.

4. A jelenlegi EU sem demokrácia, hanem diktatúra.

Pofáznak itt a libsik a súlyol és ellensúlyok szerepéről az állam hatalomgyakorlásának kapcsán. Azt harsogják és a hülyék be is nyalják, hogy a negyedik hatalmi ág a demokratikus sajtó.

A SAJTÓ azonban sohasem független, mert MINDIG valamelyik érdekcsoportnak a tulajdona!

5. Az EU- nak nincs alkotmánya. az EU -nak nincs kormánya.

Az EU-s politikusoknak nincs bűntetőjogi felelősége.

6. Aki a NEM ELLEN agitál az kollaboráns!

Nyíltan és világosan. Sorskérdésről van szó. Lehet fikázni a FIDESZT,- mert csak erre megy ki a játék. Lehet a humanizmus vagy netán a vallásos segíteni akarás ködébe burkolózva NEM SZEMBENÉZNI a veszéllyel. Mindezt lehet. De ha NEM LESZ ÉRVÉNYES A NÉPSZAVAZÁS akkor ÖNKÉNT ADTUK FEL függetlenségünket! ÉS NINCS VISSZAÚT!

A baloldal titkon abban reménykedik , hogy majd a betelepülő arabok szavazati jogából, majd hasznot húzhat.

De tévednek. A cigányokkal is így jártak. Évekig tömték a feneketlen zsákot segélyekkel FÉSZEKRAKÓ programmal. Mégis hatalomra jutott a FIDESZ.

NEM NAPLOPÓKRA VALLÁSI FANATIKUSOKRA, PRIMITÍV TÖMEGEKRE VAN SZÜKSÉGÜNK: HANEM MUNKÁRA ÉS BÉKÉBEN DOLGOZNI AKARÓ EMBEREKRE.

ARRA AKARNAK RÁBESZÉLNI BENNÜNKET, HOGY ÖNKÉNT ADJUK ODA BRÜSSZELNEK A HAZÁNKAT!

A RUSZKIK LEGALÁBB MEGSZÁLLTAK BENNÜNKET!

NE LÉGY HÜLYE!

A NEMZETI FÜGGETLENSÉGÜNK A TÉT!

2016. szept. 14. 09:40
 28/40 anonim ***** válasza:
32%
Kedves utolsó válaszoló! Túl azon, hogy sikeresen igazoltad az internetes kultúra egyik alaptételét (ti., hogy fordított arányosság áll fenn a kommentelő intelligenciahányadosa és nagybetűhasználati tendenciája között), tudnál írni valamilyen érvet arra, hogy milyen összefüggés van az általad 6 pontba szedett célok megvalósulása és a népszavazás esetleges sikere között? Puszta kíváncsiságból kérdem, mert szeretném tudni, hogy pontosan mi megy végbe az ilyen emberek fejében, mit várnak a népszavazástól. Esetleg azt, hogy nyugati-európai EP képviselők majd megnézik aaz eredményet, és azt mondják: "jé, egy kis ország nemmel szavazott egy értelmezhetetlen kérdésre, ez tök jó, erről máris eszembe jutott a menekültválság megoldása"? Vagy azt, hogy a déli határon a menekültek majd megkérdezik a határőröket, hogy "te, öreg, mielőtt bemegyünk az országba, csak arra lennénk kíváncsiak, hogy mostanában nem népszavaztak-e az itteniek valamiről, mert ha igen, akkor tudni szeretnénk az eredményét"?
2016. szept. 15. 09:15
 29/40 anonim ***** válasza:
2016. szept. 15. 17:21
 30/40 anonim ***** válasza:
71%

Megköszönném, ha elmennél és a NEM-re szavaznál, mert ezzel hosszútávon segítenéd a honfitársaidat. Rövidtávon, szinte csak aktuálpolitikai hatás van (az, hogy Magyarország szuverén ország és nem az EU vezetői irányítják kizárólagosan), de hosszútávon beláthatatlan hatása lehet, mert a különböző nációk szét fognak terülni több évtized alatt Európa országaiban (a lecsúszottabb rétegek a szegényebb országokba kerülnek, míg a társadalmi ranglétra magasabb szintjein lévők Nyugaton maradnak). Minél többen települnek be, annál több ember fog Hazánkba települni az elkövetkező évtizedekben. Elvi kérdés, hogy már most "intézményesítjük" a Nyugatnak nem kellő embertömegek szétosztását, vagy ellenállunk és legalább megpróbálunk magunk dönteni a saját jövőnkről. Európa nyugati és keleti részei között a jövőben tovább nyílik az olló. Nyugat olcsó, jól robotoló rabszolgákat kap, miközben Kelet munkaereje hoppon marad és ráadásként betelepítik hozzájuk a Nyugaton lecsúszott bevándorló rétegeket. Röviden ez lenne a jövő...

Vagy megbukik és felbomlik az EU.

Viszont ebben az esetben a már az EU alatt betelepített embertömegek végleg nálunk "ragadnak". Úgy is fel lehet ezt fogni, mikor kimosod a szivacsot (Európa) és a felesleges vizet kicsavarod belőle (NY-ról kitelepített bevándorlók), mielőtt letörlöd vele a táblát (EU)...

2016. szept. 15. 18:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!