Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igennel vagy nemmel szavazzak...

Igennel vagy nemmel szavazzak holnap?

Figyelt kérdés
holnap fogok először szavazni életemben, de igazából nem tudom mire fog menni. Eddig úgy tudtam, hogy azért kell nemmel szavazni, hogy ne jöjjenek ide a migránsok, de ahogy közeledik a szavazás egyre több ember fejfette ki nyílvánosan a véleményét, de legtöbbször saját érzéseitől elfogultan. Ahányszor azt hallottam valaki az igent támogatja mindenki más azt mondja nem, de amint valaki a nemmel való szavazást támogatja akkor mindenki a felebaráti szeretetről papol, meg arról, hogy magyarok ugyanúgy bevándoroltak amerikába stbstb. Én magam nemmel szavaznék, őszintén a magyarokat is nehéz elviselni, nem még egy rakat arabot, bár a célállomásaik között -ha jól tudom- szerény országunk nem szerepel, csak áthaladnának, mégis itt tartják őket, meg építik nekik a táborokat, meg népszavazást indítanak, hogy azért biztosak legyenek benne, hogy nem látjuk őket szívesen. Nem szeretnék ettől jobban belefolyni a vélemény kinyílvánításába, nem is tudnék:D Röviden a kérdés: van értelme nemmel szavazni, vagy ahogy pár embertől hallottam ez tényleg álszavazás, és szavazzak érvénytelenül? (igennem meg semmiképp)

#szavazznemigennel
2016. okt. 1. 17:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
50%

Nagy mentális problémáid lehetnek testvérem, ha kiírtad ezt a kérdést.

Szedd össze magad. Lehetőleg ne kérdezz egy darabig tutyimutyi.

2016. okt. 1. 17:24
 2/16 anonim ***** válasza:
37%

Gondold végig este lefekvés előtt , lámpagyújtás után , hogy NEM el kell szavazni , bármelyik politikai irányzatba is tartozol . Én megadom a tiszteletet a Nem voksommal a történelmi nagyoknak ( pl. Hunyadi , Mátyás király , Zrínyi , Petőfi stb. ). ez az ország nem bír ki több éhes embert ( így is van elég :). sajnos.

Tehát .: NEM !

2016. okt. 1. 17:26
 3/16 anonim ***** válasza:
57%

Nincs értelme nemmel, de elmenni se.

1, Bárki jöhet ide, arab is, letelepedési államkötvénnyel. Tehát te hiába nem akarod azt jönnek így is.

2, Népszavazás kérdése: "Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?" Tehát az EU-nak szól a kérdés, és ha nem is akarod, az Országgyűlés bármikor eldöntheti hogy akar-e másokat ide.

3, Neked nem gyanús ez a sok kampány? Busz, tv, újság, internet. Arról akarnak meggyőzni menj el és szavazz nemmel. És ezt a kormány teszi. Kormány ebből akar erőt kovácsolni.

4, Ettől ha győz is a NEM-ek aránya nem fog változni semmi. Nem lesz megoldva a menekült/migráns kérdés. Nem lesz lebontva a határon a menedékkérelem elbírálására szolgáló bódé. Nem fog minden menekülttábor bezárni. Ezután is bejöhetnek ha menedékre jogosultak, mert olyan országból érkeztek. Pl.: Szíria.

2016. okt. 1. 17:29
 4/16 anonim válasza:
100%
Hozz egy saját döntést,mindenki véleményétől függetlenül,vagy hagyd az egészet a fenébe.
2016. okt. 1. 17:29
 5/16 anonim ***** válasza:
70%
Álnépszavazás, már a kérdés is hazugság. Miért akarsz ilyenben szavazni? Orbán maga is elismerte, hogy a szavazásnak érzelmi jelentősége van csak - ennek ellenére milliárdokat költött a plakátozásra, amelyből Habony plakátcége profitál. Azt kell felismerni, hogy az álnépszavazás az álnépszavazás - teljesen mindegy, hogy mit gondolsz a migránsokról, valójában csak két lehetőséged van: támogatod az orbáni lopást és elmész szavazni, vagy nem támogatod és otthon maradsz, esetleg érvénytelenül szavazol. Ha te azt hiszed, hogy a "nem" vagy az "igen" szavazat bármit is jelent, bármilyen lényegi különbség van köztük, vagy hogy maga a kérdés legitim, tévedsz. A migránskérdésről majd akkor lehet érdemben tárgyalni, ha újra demokrácia lesz. Addig Orbán úgyis azt csinál, amit akar - legalább ne legitimáljuk a politikáját.
2016. okt. 1. 17:31
 6/16 anonim ***** válasza:
29%
#2: "Zrínyi" Kérlek szépen Zrínyi Miklós horvát volt, ott született állampolgársága is az volt. Szóval migránsnak tekinthetjük.
2016. okt. 1. 17:32
 7/16 Shamash ***** válasza:
89%

No. 6!

Zrínyinek horvát állampolgársága volt? Hát te nagyon h...e vagy vazze! Szuverén, független Horvátország csak 1992 óta létezik. Zrínyi lehet hogy horvát volt, de magyar érzelmű és persze folyékonyan beszélt mádzsárul!

2016. okt. 1. 17:49
 8/16 anonim ***** válasza:
66%
Nemmel, ez nem is kérdés.
2016. okt. 1. 17:52
 9/16 anonim ***** válasza:

"Én magam nemmel szavaznék"

Ha van saját véleményed, szavazz úgy!

Ha nem tudnád, akkor azt mondanám, szavazz úgy, ahogy azok, akik a környezetedben tudod, hogy a javadat akarják. Erősítsd az ő szavukat azzal, hogy melléjük teszed le a voksod.

De ha van saját véleményed, akkor tudod, hogy hogyan szavazz, fölösleges mások véleményével foglalkozni.

2016. okt. 1. 18:12
 10/16 anonim ***** válasza:
39%
Bár közvetlen tétje nincs, mégis érdemes elmenni és nemmel szavazni. Ugyanis ha érvénytelen lesz a szavazás az alacsony részvétel miatt, az egy újabb ütőkártya az ellenségeink kezében, hogy minket nem is érdekel az egész, ne hőbörögjünk.
2016. okt. 1. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!