Igennel vagy nemmel szavazzak holnap?
Figyelt kérdés
holnap fogok először szavazni életemben, de igazából nem tudom mire fog menni. Eddig úgy tudtam, hogy azért kell nemmel szavazni, hogy ne jöjjenek ide a migránsok, de ahogy közeledik a szavazás egyre több ember fejfette ki nyílvánosan a véleményét, de legtöbbször saját érzéseitől elfogultan. Ahányszor azt hallottam valaki az igent támogatja mindenki más azt mondja nem, de amint valaki a nemmel való szavazást támogatja akkor mindenki a felebaráti szeretetről papol, meg arról, hogy magyarok ugyanúgy bevándoroltak amerikába stbstb. Én magam nemmel szavaznék, őszintén a magyarokat is nehéz elviselni, nem még egy rakat arabot, bár a célállomásaik között -ha jól tudom- szerény országunk nem szerepel, csak áthaladnának, mégis itt tartják őket, meg építik nekik a táborokat, meg népszavazást indítanak, hogy azért biztosak legyenek benne, hogy nem látjuk őket szívesen. Nem szeretnék ettől jobban belefolyni a vélemény kinyílvánításába, nem is tudnék:D Röviden a kérdés: van értelme nemmel szavazni, vagy ahogy pár embertől hallottam ez tényleg álszavazás, és szavazzak érvénytelenül? (igennem meg semmiképp)#szavazznemigennel
2016. okt. 1. 17:18
11/16 anonim válasza:
Értelmetlen kérdésre nem lehet normális választ adni. NE MENJ EL. Nem érdekli Viktort az ország jövője (ez a nevetséges népszavazás amúgy sem védene meg senkit a bevándorlóktól). Az egyetlen célja a propagandánk a gyűlöletkeltés és a bűnbakkeresés, na meg még több követőre (birkanyájra) szert tenni. Nem kell mindent benyelni, amit a tv, meg a plakátok az arcunkba tolnak.
12/16 anonim válasza:
Marhaság. Kit érdekel, hogy milyen indoklást talál ki az ellenség arra, hogy miért lett érvénytelen a szavazás? Nyavalyogjanak úgy, ahogy akarnak. Ha te nem fizetett concern troll vagy, hanem komolyan gondolod, amit írsz, akkor nem értem, hogy miért mégis az aggaszt, hogy Orbán meg a janicsárjai mit gondolnak rólad.
13/16 anonim válasza:
^Fenti hozzászólásom 18:14-re válaszul.
15/16 anonim válasza:
Nemmel.
Nyugi nem kell aggódni nem fog hétfőre Észak-Koreává változni hazánk, ha a nemek győznek :)
16/16 anonim válasza:
Kedves kérdező!Mégis,mire számítottál,amikor ezt a kérdést kiírtad?Borítékolható volt,hogy lesz válasz bőven,csak mindenki mást mond.Szerintem az lesz a legjobb,ha magad döntesz és nem másoktól várod a megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!