Van olyan aki igennel fog szavazni okt.2-án?
Figyelt kérdés
Nagyon sok embertől hallom,hogy nem akarja beengedni a migránsokat különböző okok miatt.Azt viszont ritkán ,hogy valaki szerint jöhetnének.Ha ti beengednétek leírnátok miért?2016. szept. 21. 21:44
1/30 anonim válasza:
Volt már ez a kérdés. És többen írták hogy igennel fognak szavazni.
2/30 A kérdező kommentje:
engem az érdekelne,hogy miért?!
2016. szept. 21. 21:49
4/30 anonim válasza:
Én azt a 18 ezret sem engedtem be akik letelepedési államkötvényt vettek. Még sem kérdezett meg róla senki népszavazásban.
5/30 anonim válasza:
Én úgy írnám ki a kérdést, hogy második kérdésként azt is kiírnám, hogy "Igen" szavazat esetén támogatja-e, hogy a saját lakóhelyén, BP esetén saját kerületében legyen menekülttábor. Ha erre a válasz "nem" lenne, a szavazat automatikusan érvénytelen.
6/30 anonim válasza:
Én igennel tervezek szavazni, mert nem akarom, hogy egy regionális országgyűlés felülbírálhassa az európait.
Ez nem a migránskérdésről szól.
7/30 anonim válasza:
Ide sajnos nem johetnek, ahol en lakok az fidesz varos, hiaba szavazok igennel, akkor az nem-fidesz varosok melle teszik a taborokat.
8/30 anonim válasza:
10-es Én Fidesz-városban lakok és van befogadó tábor. Nem igennel kell szavazni, hanem otthon maradni. A szavazásnak semmi értelme.
9/30 anonim válasza:
Tudta?
Egy tányér kajáért lehet lesz igeneket is vásárolni a szavazás napján.
10/30 anonim válasza:
Had jöjjenek! Nincs itt még elég ingyenélő, kell még pár ezer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!