Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van olyan aki igennel fog...

Van olyan aki igennel fog szavazni okt.2-án?

Figyelt kérdés
Nagyon sok embertől hallom,hogy nem akarja beengedni a migránsokat különböző okok miatt.Azt viszont ritkán ,hogy valaki szerint jöhetnének.Ha ti beengednétek leírnátok miért?

2016. szept. 21. 21:44
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
24%

Persze hogy van.... És hősként tekint magára, hogy most aztán jól kitolt a Patás Orbánnal.

De mindegyik titkon reméli, hogy azért a NEM-ek fognak győzni, és nem az ő szomszédjába fogják költöztetni a migránstábort.

2016. szept. 25. 23:22
 22/30 anonim ***** válasza:
0%
Sgíts nekem eldönteni, hogy aki igennel szavaz az hülye, vagy GONOSZ, vagy egyszerre mind a kettő?
2016. szept. 26. 08:03
 23/30 anonim ***** válasza:
Esetleg egyik sem, csak máshogy gondolkodik. Olyan nehéz ezt elképzelni?
2016. szept. 26. 10:18
 24/30 anonim ***** válasza:
Soha még ekkora káoszt nem tapasztaltam a zemberek zagyában.
2016. szept. 30. 21:08
 25/30 A kérdező kommentje:

a válaszok alapján:

tehát vannak akik úgy gondolják,hogy az 'igen' szavazatukkal majd jól keresztbe tesznek a fidesznek..csak hogy szerintem az ,hogy ha ebben a kérdésben egyet értesz velük nem jelenti azt ,hogy őket pártolod és fordítva sem,mivel ez most ilyen értelemben ettől független.

a másik pedig:értem ,hogy vannak akik segíteni szeretnének és ezzel nincs is semmi gond csak éppen az nem mindegy hogy hogyan.Mivel az,hogy befogadjuk nem old meg nagyon semmit ,sőőt

ezt érdemes megnézni:

[link]

2016. okt. 1. 14:41
 26/30 anonim ***** válasza:
27%
Értsétek már meg könyörgöm, hogy ez a szavazás nem a kormányról fog szólni, hanem arról, hogy kikkel éljünk együtt! A békés magyar állampolgárokkal, vagy a robbantgató, gyilkolászó muszlimokkal, arabokkal... stb.
2016. okt. 1. 16:18
 27/30 anonim ***** válasza:

#27: "Értsétek már meg könyörgöm, hogy ez a szavazás nem a kormányról fog szólni, hanem arról, hogy kikkel éljünk együtt!"

Téged jól átvágtak, ha erről lenne szó akkor nem árulnának letelepedési államkötvényt! Amit bárki vehet és szabadon jöhet-mehet vele az EU-n belül. Majd ajánlom olvasd el a kérdést holnap, rájössz miről szól. Az EU-nak üzenünk, nem a menekülteknek-migránsoknak...

2016. okt. 1. 16:23
 28/30 anonim ***** válasza:
#30:Na de,miért csak a nemi erőszakot,gyilkosságot elkövető migránsoknak szánnád ezt a büntetést.Félre ne érts,nem vagyok migránspárti,de a nemi erőszakot,gyilkosságot elkövető magyarok,mennyivel különbek?Bándy Kata,Szita Bence és a többiek...a sor hosszan folytatható.
2016. okt. 1. 23:48
 29/30 anonim ***** válasza:
Na akkor most jonni fognak a migránsok?...
2016. okt. 3. 02:21
 30/30 A kérdező kommentje:
elvileg nem fogják beengedni őket így se
2016. okt. 3. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!