Mivel semmi értelme nem volt egyáltalán. Nem is lett érvényes de persze a Fidesz úgy csinál mintha az lenne és ünnepli a nem létező győzelmet. Módosítja az alaptörvényt de akkor is ezt csinálná volna ha érvényes lenne. Tehát ez nem volt más mint egy nagy színjáték aminek sokan bedőltek, hála istennek még többen nem. Egy nagy és drága közvélemény kutatás. Kicsit szégyenlitek magatokat hogy elhittétek a sok mesét és hagytátok magatokat megvezetni?
Én bár otthon maradtam, de sajnálom, hogy nem erőltettem meg magam. Kétszer olyan jól pihenhettem volna, ha nem követem figyelemmel a szavazást.
2016. okt. 4. 16:34
2/11 Marczell válasza:
Elmentem szavazni. Az hogy szavaztam, azt nem bánom, mert állampolgári jogom kifejezni a véleményem. (nem az vezetett hogy ennek vagy annak a pártnak húzzam be az X-et.)
Persze nem lett volna rossz ha legalább eredményes lett volna a népszavazás. Nem lenne rossz viszont ha több olyan népszavazás lenne, amit nem csak kormánypárti politikusok hanem ellenzékiek vagy függetlenek nyújtanának be.
2016. okt. 4. 16:38
3/11 anonim válasza:
Dehogy bántam meg. Megtettem, ami tőlem telt s véleményt nyilvánítottam. Bánja meg az, aki nem ment el, mert nem érdekli az egész.
2016. okt. 4. 16:41
4/11 anonim válasza:
Nem bántam meg hogy itthon maradtam, sőt most egy-két ismerősön röhögök fb-n akik azon vnnak kiakadva az ő NEM-re tett ikszüket úgy értelmezi hogy ők Fideszesek.:D Kabarénak jó!
2016. okt. 4. 16:53
5/11 anonim válasza:
Miért bántam volna? Egy rahedli hozzászólást írtam már itt és máshol a jelenlegi európai hibás menekültpolitika ellen. Most lehetett egy hangyafa.znyit tenni is, én ennyit tehettem. Nem én kértem, hogy legyen szavazás, akkor is megtartották volna, ha én a világon sem vagyok. Így, hogy volt, elmentem és szavaztam.
Aztán, hogy mire lesz elég, kiderül. Mondjuk ha módosítják az alaptörvényt, tegyék, de akkor nem kellett volna ez a herce - hurca, már rég túl lennénk rajta.
2016. okt. 4. 16:57
6/11 anonim válasza:
Nem bántuk meg.
2016. okt. 4. 17:34
7/11 anonim válasza:
Így van felesleges herce-hurca volt az egész.
2016. okt. 4. 17:44
8/11 anonim válasza:
7.: De legalább elmentél, máskor, majd téged jobban érdeklő kérdés lesz, remélem, akkor is eljössz. Köszönjük azoknak akik eljöttek szavazni!
2016. okt. 4. 18:08
9/11 anonim válasza:
Nem, miért bánnám?
2016. okt. 4. 18:10
10/11 A kérdező kommentje:
Szerintem sem volt semmi értelme. Teljesen haszontalan volt az egész. Azt a pénzt kórházakra iskolákra is költhették volna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!