Mit szóltok ehhez, balosok? Fidesz 49%, Jobbik 20%.
Figyelt kérdés
Én jobboldali vagyok, általában a Fideszre szavazok, de pl. EP választáson pedig a Jobbikra is szoktam.
Ha most lennének a választások, a két párt összesen 70%-ot kapna.
MSZP, DK a béka segge alatt a rendszeres hazaáruló magatartásuk miatt elsősorban, LMP meg be sem jutna hál'istennek.
Ha a kutyafarok párt is indul, bár nem szeretem őket, de jó lenne, mert az is csak az MSZP-t, DK-t gyengítené.
Lassan több lesz a baloldali párt, mint szavazó.
2016. okt. 6. 14:55
31/39 anonim válasza:
De a kérdező a szemmel látható bizonyíték hogy nem is kell már a Fidesz a propagandához......elég ha van szavazója........
32/39 anonim válasza:
"Nézőpont Intézet" felmérése.. azok akkor is a fideszt találnák győztesnek, ha el se indulna a szavazáson..
33/39 anonim válasza:
Öregem! A legnagyobb baloldali kommunisták, pont hogy a narancspártban ülnek.
34/39 anonim válasza:
"""Nézőpont Intézet" felmérése.. azok akkor is a fideszt találnák győztesnek, ha el se indulna a szavazáson.""
Nos. Összesítésben itt vannak a közvéleménykutatók szeptemberi legfrissebb eredményei:
Ipsos -Századvég - Nézőpont- Tárki- Medián-
35/39 MolotovPunk válasza:
Szerintem felesleges ebből vitát nyitni.Ráérünk 2017 év végén foglalkozni a közvélemény kutatásokkal.Addig még sok minden változhat.Pártok erősödhetnek és gyengülhetnek.
36/39 anonim válasza:
Korrupt Fidesz. Ugyanúgy a zsebében van a közvéleménykutatás mint a KSH. Pontosan olyan tiszták és hitelesek a kimutatások :D
37/39 anonim válasza:
Mi sem mutatja jobban, hogy bármi megtörténhet, hogy kb ugyanannyi "bizonytalan/nem mondja meg" szavazó van, mint a fidesz szavazóbázisa.
38/39 anonim válasza:
Én különösebben nem lepődtem meg,azért a migráns-ügy "jótékony hatása" tart még.Ha 2018-ig hasonló szinten napirenden tudják tartani,akkor akár még meg is lhet ez 49%.Anélkül viszont,nem hiszem.Jó lesz az 35-40%-nak is.
39/39 anonim válasza:
Viszont a Jobbiknak,lehet,hogy nincs már sok hátra. Könnyen a kisgazdák sorsára juthatnak.Pláne,hogy egyre jobban hasonlítanak a Fideszre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!