Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ehhez, balosok?...

Mit szóltok ehhez, balosok? Fidesz 49%, Jobbik 20%.

Figyelt kérdés

[link]

Én jobboldali vagyok, általában a Fideszre szavazok, de pl. EP választáson pedig a Jobbikra is szoktam.

Ha most lennének a választások, a két párt összesen 70%-ot kapna.

MSZP, DK a béka segge alatt a rendszeres hazaáruló magatartásuk miatt elsősorban, LMP meg be sem jutna hál'istennek.

Ha a kutyafarok párt is indul, bár nem szeretem őket, de jó lenne, mert az is csak az MSZP-t, DK-t gyengítené.

Lassan több lesz a baloldali párt, mint szavazó.

2016. okt. 6. 14:55
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
93%
De a kérdező a szemmel látható bizonyíték hogy nem is kell már a Fidesz a propagandához......elég ha van szavazója........
2016. okt. 6. 17:05
 32/39 anonim ***** válasza:
94%
"Nézőpont Intézet" felmérése.. azok akkor is a fideszt találnák győztesnek, ha el se indulna a szavazáson..
2016. okt. 6. 17:12
 33/39 anonim ***** válasza:
71%
Öregem! A legnagyobb baloldali kommunisták, pont hogy a narancspártban ülnek.
2016. okt. 6. 17:20
 34/39 anonim ***** válasza:
0%

"""Nézőpont Intézet" felmérése.. azok akkor is a fideszt találnák győztesnek, ha el se indulna a szavazáson.""

Nos. Összesítésben itt vannak a közvéleménykutatók szeptemberi legfrissebb eredményei:

Ipsos -Századvég - Nézőpont- Tárki- Medián-

[link]

2016. okt. 6. 17:34
 35/39 MolotovPunk ***** válasza:
91%
Szerintem felesleges ebből vitát nyitni.Ráérünk 2017 év végén foglalkozni a közvélemény kutatásokkal.Addig még sok minden változhat.Pártok erősödhetnek és gyengülhetnek.
2016. okt. 6. 17:41
 36/39 anonim ***** válasza:
84%
Korrupt Fidesz. Ugyanúgy a zsebében van a közvéleménykutatás mint a KSH. Pontosan olyan tiszták és hitelesek a kimutatások :D
2016. okt. 6. 19:23
 37/39 anonim ***** válasza:
Mi sem mutatja jobban, hogy bármi megtörténhet, hogy kb ugyanannyi "bizonytalan/nem mondja meg" szavazó van, mint a fidesz szavazóbázisa.
2016. okt. 6. 19:42
 38/39 anonim ***** válasza:
Én különösebben nem lepődtem meg,azért a migráns-ügy "jótékony hatása" tart még.Ha 2018-ig hasonló szinten napirenden tudják tartani,akkor akár még meg is lhet ez 49%.Anélkül viszont,nem hiszem.Jó lesz az 35-40%-nak is.
2016. okt. 7. 09:55
 39/39 anonim ***** válasza:
76%
Viszont a Jobbiknak,lehet,hogy nincs már sok hátra. Könnyen a kisgazdák sorsára juthatnak.Pláne,hogy egyre jobban hasonlítanak a Fideszre.
2016. okt. 7. 09:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!