Úgy néz ki a Jobbik fog nyerni 2018-ban. Mit szólnak
ehhez a melegek?
Ezt milyen országos statisztikából szerezted? A Fidesznek még mindig nagyobb a támogatottsága mint a Jobbiknak.
Az igaz, hogy a Fidesz után a Jobbiknak van a legnagyobb esélye a győzelemre.
2015. ápr. 13. 12:31
Mitől néz ki úgy?
A melegeknek amúgy mindegy. A Fidesz sem úgy kényezteti őket, ahogy szeretnék, pedig én azt a szót használnám rá...
2015. ápr. 13. 12:39
Én meleg vagyok és nem szeretném ha a Jobbik nyerne úgy ahogy egy Jobbikos sem szeretné hogy egy baloldali vagy Fideszes nyerjen. Különösebb inger nincs bennem egyszerűen nem szeretném de sokan sokmindent nem szeretnének...
2015. ápr. 13. 12:46
4/17 A kérdező kommentje:
Még jó hogy nem kényeztetik őket, de nem is üldözik őket. A négy fal közötti homikat nem zavarják. De ha Jobbik jön. . .
Akkor mi van, ha a jobbik jön? Nyilvánosan elégetik, akiről megbizonyosodik hogy meleg? Vagy kitoloncolják az országból őket?
A jobbikos kormány kezét is meg fogják kötni a különböző egyezmények, Uniós, nemzetközi szabályozások. Egy ország vezetése nem arról szól, hogy becsukom a lakásajtót és belül a saját törvényeim szerint élek.
2015. ápr. 13. 12:54
Látom nagyon nem bírod a melegeket... Ha ismernél normális melegeket akkor nem ez lenne a véleményed nem a tvben lattotak alapján meg a sok szélsőjobbos lapok alapján kell ítélkezni éppenséggel lehet a legjobb barátod is meleg. Az én egyik legjobb barátom is hasonló véleménnyel volt a melegekrol mint te, aztán amikor öt év barátság után megtudta rólam... Semmi nem változott ugyanúgy a barátom maradt csak a véleménye is megváltozott a melegekrol azóta...
2015. ápr. 13. 12:54
Nem néz ki úgy. Csak azok számára, akiket a körülmények nem zavarnak a "tisztánlátásban".
Ma országos trendeket megállapítani, amikor mindenkinek sok lehetősége van alakulni, továbbá léteznek egyéb körülmények is, hát mit mondjak: a nem ismeretből származó hatalmas merészségre vall.
2015. ápr. 13. 12:55
8/17 A kérdező kommentje:
Nem bírom őket, de azért nyílt homárüldözést sem kívánok. Mondjuk a homár felvonulást betiltanám. De sittre nem raknám őket. Főleg az zavarna, hogy mindenkit lebúzáznának, akár az akár nem.
Szerintem már előre érzik, hogy szopni fognak..., de nem bánják.
2015. ápr. 13. 13:13
Bőven csinál még olyat a Fidesz 2018-ig amivel még jobban elüldözi a támogatóit, véleményem szerint jobban fog állni a Jobbik mint most. Véleményem szerint nincsen annyi meleg Magyarországon, hogy ez mérvadó legyen a Jobbik ellen.
2015. ápr. 13. 13:30
Kapcsolódó kérdések: