Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ehhez, balosok?...

Mit szóltok ehhez, balosok? Fidesz 49%, Jobbik 20%.

Figyelt kérdés

[link]

Én jobboldali vagyok, általában a Fideszre szavazok, de pl. EP választáson pedig a Jobbikra is szoktam.

Ha most lennének a választások, a két párt összesen 70%-ot kapna.

MSZP, DK a béka segge alatt a rendszeres hazaáruló magatartásuk miatt elsősorban, LMP meg be sem jutna hál'istennek.

Ha a kutyafarok párt is indul, bár nem szeretem őket, de jó lenne, mert az is csak az MSZP-t, DK-t gyengítené.

Lassan több lesz a baloldali párt, mint szavazó.

2016. okt. 6. 14:55
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
74%

Élvezed hogy köpdösheted a baloldalt mi? Fáj a seggednek hogy betett nekik a baloldal 2-án mi?

Tudod mit? Hurrogj csak. Duzzogj csak. Megérdemlitek. Legalább ezt.

2016. okt. 6. 16:10
 22/39 anonim ***** válasza:

"Most arra vagyok kíváncsi, hogy mit szólnak a balosok, hogy szart sem érnek a pártjai."

És Te mit szólsz ahhoz, hogy vezéred "nem hallotta" a neki feltett, korrupcióval kapcsolatos kérdést a parlamentben?

De, hogy válaszoljak Neked:

Kétségtelen vannak a baloldalon leszerepelt arcok, akik visszatérése elég elképzelhetetlen számomra, viszont több új formáció is van baloldalon olyan emberekkel, akik tiszta lappal indulnak. A fidesz is ilyen kispártként indult anno a 90-es évek elején az MDF és az MSZP, mint nagypártok mellett. Ilyen alternatívákra mindig szükség van egy demokráciában, én így gondolom. De egy kalap alá venni az egészet és úgy ledegradálni, ezt elég nagy hibának tartom. Az, hogy neked személy szerint nem tetszik esetleg, amit képviselnek, szived joga, Te tudod. DE! Erősen kétlem, hogy mindegyikükkel tisztában lennél, hogy mit képviselnek, de ez is szived joga. De ne sértegesd a másik oldalt csak azért mert mást képvisel, pláne a szavazóknak is hagyd meg a jogot, hogy egyetértsenek velük. Aztán 2018-ban meglátjuk, mi lesz.

2016. okt. 6. 16:11
 23/39 anonim ***** válasza:
70%
Sőt! Tovább megyek: Nem a Fidesz, nem a baloldal, nem egy párt teszi tönkre hosszútávon az országot, hanem a felelőtlen, memóriazavaros, "belenyugvó" szavazók!
2016. okt. 6. 16:13
 24/39 anonim ***** válasza:
76%

Tudod mi a te bajod amitől rossz lélegezni? Hogy még van szavazati jogod a szent vezérednek meg hogy még nem találkozott velem...

Idefigyelj öregem!

Ha a Fidesz béled nyomja a vasvillát azt is imádod mert ő adta. 10 éve már köpdöstök minket is meg a baloldalt is de nálatok az se baj ha hülyének néz bölcs vezéretek meg ha kilopják a kaját a szádból.

Tudod mit? Gyurcsány legalább közölte öszödön hogy hazudoztak, és hogy elég ebből, a te senkiházi istened sose fogja ezt tenni! Még ennyihez is gyáva! Reggeltől estig nyomatja a propagandát meg belemászik a műsorokba is az se igaz amit kérdez meg tankönyvet írat amibe magát ajnároztatja! Le merném fogadni hogy meghamisíttat egy rakás eredményt oszt közli hogy jobban teljesítünk...

Kihasználta a magyarok tájékozatlanságát érzelmeit a válságos éveket arra hogy manipulatív propagandikus világot építhessen, Elhiteti a magyarpkkal hogy eddig semmise sikerült senkinek csak neki! És persze Gyurcsányból képes volt tökéletes bűnbakot teremteni. Persze hol az idegenek ellen hol a baloldal ellen hol az eu ellen hol a szegénység ellen uszítja a magad fajtákat és szinte már sikerként ünneplik hogy a mélyszegénység többszorösére emelkedett mint Gyurcsány alatt volt! Hamis segítségeket alkot amire csak a barom nem jön rá!

Az emigrációt is szépen megsokszorozta!

Szarik az oktatásra , az orvoskra, betegekre , gyerekekre, diákokra , idősekre és a suavazóiból is kiöli a szolidaritást!

Manapság a korrupció sem bűn!

És még büszke is erre! Ez nagy vezéred a baloldalhoz képest! A Jobbikoddal az élen!

Azért van több baloldali párt mert úgy szakadtak ahogy a vezéred széttépte a társadalmat! Tudod mit? Jobban teljesít...

A hányásból!

Kinyalhatja Gyurcsánynak is, Bajbainak is,Mesterházynak is, Szigetvárynak is, Bokrosnak pláne!

Az egy dolog hogy te és rajtad kívül egy nagy rakás képes menetelni ezután a k@($@g után!

Na ezek után te mit szólsz ehhez fideszes!

És jól alszol!!

2016. okt. 6. 16:24
 25/39 anonim ***** válasza:
70%

Kedves kerdezo. A parlamenti baloldal egy vicc, azert vannak csak ott, hogy lehessen veluk ijesztgetni a bizonytalankodokat. A parlamenti jobboldal meg arrogans orultek elegye. Egy dologhoz ertenek: a kommunikaciohoz. Az a baj, hogy a sok suletlenseget (hatterhatalmak, szervezett muszlim hadjarat, Soros Gyorgy, stb) lassan maguk is elhiszik, es hala nekik, mar evek ota egy alternativ valosagban elunk itt Magyarorszagon.

En par eve koltoztem haza, de ujbol a kivandorlast fontolgatom...

2016. okt. 6. 16:28
 26/39 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom hogyan lehet a közvélemény kutatásokat valósághűnek hinni még mindig. Most volt egy népszavazás ahová az hótziher, hogy minden Fideszes elment. Hol a 49%?
2016. okt. 6. 16:32
 27/39 anonim ***** válasza:
48%

24# vagyok

Na mivan? Most nem szólsz?!

Ez csak rövid összefoglaló volt a mocskokról! Merd letagadni!

2016. okt. 6. 16:38
 28/39 MolotovPunk ***** válasza:
86%

El vagy tévedve nagyon barátom.49%-on a Fidesz???Maximum a mesékben.Egyébként szánalmas,hogy a kormányzó párt még mindig a baloldallal van elfoglalva nap,mint nap.(Ezek szerint mégis félnek tőlük.)

Jobbik 20% azt sem hiszem,de ha így is lenne,akkor is az össz 3-4 baloldali párt még mindig többet kapna.Emlékezzünk 2014-re ahol ők együtt kaptak kb 26 % körül.

2018-ban valószínűleg az esély tényleg meg van rá,hogy lazán nyerjen a fidesz,viszont jó lenne ha tényleg a kormányzással foglalkoznának,nem ellenzéki pártok lejáratásával.

Lassan letelik a 8 év narancsos kormányzás és igazából semmi gazdasági fejlődést nem tudnak felmutatni.Egészségügy romokban,oktatás szintén,fiatalok fele külföldön él.Vajon miért?Hiába mutogatnak vissza az emút nyóóc évre,kevés lesz ez a boldoguláshoz a kormány pártnak.Lassan fidesznek lesz elmúlt 8 év...helikopter buli báró meg luxus jobboldal...

Ui.A Jobbik pedig mostanában nagyon be van rágva a Fideszre,mert ők is látják,hogy egy tolvajbanda kormányozza az országot.

2016. okt. 6. 16:45
 29/39 anonim ***** válasza:
79%

"EP választáson pedig a Jobbikra is szoktam"

Ennyi. Ezért tartunk ott ahol. Az olyan emberek a megmondóak, akik egy nyiltan eu-ellenes párt képviselőit küldik az EU parlamentbe. Tudod mi lenne a tökös a jobbiktól? Ha a képviselőik szépen lemondanának és azt mondanák, hogy mivel mi eleve nem értünk egyet az egész EU-val, nem tartunk igényt erre a mandátumra, nem leszünk EU képviselők. Még ezt tisztelném is. Így viszont hiteltelen az egész és szánalmas. A képviselői fizetés azért jól jön mi? És ez a párt 20%-on áll. Tiszta szégyen. Semmit se csinálnak, totál passzívak.

De mindettől függetlenül elegem van az egész politikából. Mindenki csak egymás torkának akar ugrani, miközben ülünk a süllyedő hajón és ahelyett, hogy közösen befoltoznánk a léket, egymásra mutogatunk, hogy ki okozta a tragédiát. És ebben őrlődünk már lassan 20 éve. De mindeközben leszakadunk, a világ elmegy mellettünk. Csodálkozunk, hogy mindenki menekül innen? Én azon csodálkozok lassan, hogy még vannak, akik itt akarnak maradni. Egy csomó haverom kint van már valahol, a következő meg most készül. Hát mi van itt? Hogy van ez? És a nem is létező bevándorlás a legnagyobb probléma? Ki fog itt dolgozni? Ki fog adót, meg járulékokat fizetni? Ki fog gyereket nevelni? Ki fogja a rászorulók segélyeit kitermelni? A közmunkások? A 80ezerből tengődő sori munkások? Ki fog gyógyítani, ápolni, ha már az egyetemisták eleve külföldön tervezik a jövőjüket? Valóban a migránskérdés a legnagyobb probléma itt?

Kérdező! Teljesen pártfüggetlenül mondom inkább ezeken a kérdéseken lenne érdemes rágódni...szerintem. Na ez az, amire a mai választónak abszolut semmi igénye nincs.

2016. okt. 6. 16:47
 30/39 anonim ***** válasza:
68%

"Teljesen pártfüggetlenül mondom inkább ezeken a kérdéseken lenne érdemes rágódni...szerintem. Na ez az, amire a mai választónak abszolut semmi igénye nincs."

Engem pont hogy érdekel de egyet értek. Én pont azért vagyok rosszul a Fideszesektől meg jobbikosaktól mert annyi az életük hogy "Gyurcsány a hibás", de arról gőze sincs miért és ezekkel a problémákkal nem óhajt foglalkozni csak mosatják az agyát.

"Hát mi van itt? Hogy van ez? És a nem is létező bevándorlás a legnagyobb probléma? Ki fog itt dolgozni? Ki fog adót, meg járulékokat fizetni? Ki fog gyereket nevelni? Ki fogja a rászorulók segélyeit kitermelni? A közmunkások? A 80ezerből tengődő sori munkások? Ki fog gyógyítani, ápolni, ha már az egyetemisták eleve külföldön tervezik a jövőjüket? Valóban a migránskérdés a legnagyobb probléma itt? "

Erre pl kiváncsi vagyok mit mond..

2016. okt. 6. 16:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!