Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ehhez, balosok?...

Mit szóltok ehhez, balosok? Fidesz 49%, Jobbik 20%.

Figyelt kérdés

[link]

Én jobboldali vagyok, általában a Fideszre szavazok, de pl. EP választáson pedig a Jobbikra is szoktam.

Ha most lennének a választások, a két párt összesen 70%-ot kapna.

MSZP, DK a béka segge alatt a rendszeres hazaáruló magatartásuk miatt elsősorban, LMP meg be sem jutna hál'istennek.

Ha a kutyafarok párt is indul, bár nem szeretem őket, de jó lenne, mert az is csak az MSZP-t, DK-t gyengítené.

Lassan több lesz a baloldali párt, mint szavazó.

2016. okt. 6. 14:55
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
72%

"A Fidesz nem énekli, hogy nemzetközivéééé lesz"

Tökmindegy mit énekel. A lényeg, hogy államosította a magánnyugdíjakat, a közműveket, monopolizálta a dohanykereskedelmet, magánnyelvoktatást, most épp a gyógyszerkereskedelmet és még sok más területet. Az, hogy te vadliberálisnak nevezed a piacbarát politikát, jól mutatja, hogy nagyon nem jobboldali vagy, inkább kommunista. Hiába hazudod magad és a pártod jobbosnak.

2016. okt. 6. 15:19
 12/39 A kérdező kommentje:

Mindent privatizálni akartak, az egészségügyet, az iskolákat, a közműveket.

Piacliberalizáció, dereguláció, stb.

Ezt hajtogatták a ballib kormányok.

De ne menjünk bele más vitába, ha érdekel, írj ki egy másik kérdést.

Most arra vagyok kíváncsi, hogy mit szólnak a balosok, hogy szart sem érnek a pártjai.

2016. okt. 6. 15:20
 13/39 anonim ***** válasza:
93%

Az LMP-re igazán kitérhetnél külön is, mert egyrészt, nem morzsolódik (igaz nem is növekszik), másrészt nagyon aktívak a parlamentben, harmadrészt ők is elhatárolódnak a baloldaltól.

"Fertelmes, hogy a balosok ennyire szidják a Fideszt, pedig nem tudnak semmi alternatívát felmutatni. "

Fertelmes, hogy valaki képes asszisztálni a Fidesz mellett, csak mert nincs alternatíva.

2016. okt. 6. 15:25
 14/39 anonim ***** válasza:
66%

Sörpocaknak igaza van. Én mind a magyarországi baloldalt, mint a jobboldalt nevetségesnek tartom, és talán az LMP az egyik legkevésbé rossz párt.

"Gyurcsány, Vadai, Gőgös, Molnár, Kunhalmi, Schiffer?"

Schifferrel mi bajod? Az, hogy egy lapon említed Gyurcsánnyal, nevetséges.

2016. okt. 6. 15:40
 15/39 anonim ***** válasza:
36%

Ágg, ez nem igaz.

A Fidesz 98%-on áll.

2016. okt. 6. 15:45
 16/39 A kérdező kommentje:

"Fertelmes, hogy valaki képes asszisztálni a Fidesz mellett, csak mert nincs alternatíva."

Nem fertelmes.

Baloldali pártra egyáltalán nem szavaznék, mert egyszerűen utálom őket, utálom a kisebbségek és a migránsok istenítését, a nemzetekben való gondolkodás megtagadását, a vadliberális gazdaságpolitikát, az állandó hazugságot, az emberek lenézését.

Nem gondolom, hogy több Európai Uniót kellene idehozni, így is sok van belőle.

Mindenképpen a jobbközép-"szélsőjobb" között mozgok.

Persze van korrupció, stb. dehát az ellenzék mindig, mindenhol korrupciót kiállt.

Mindenkit pártérdek hajt.

Én pedig jobban hiszek a fideszeseknek, mint az mszpseknek, dksoknak, jobban hiszek a Magyar Hírlapnak, mint a Népszavának, jobban hiszek a közmédiának, mint a 444-nek.

LMP: egyszerűen nem tud politizálni, erőt mutatni, tipikus liberális, baloldalias gondolkodás.

Lemondott Schiffer, mert bevallotta, hogy ez a párt úgysem tudja semmire vinni.

Schiffer nélkül pedig pláne, be sem fog jutni 18-ban.

Pl. a migrációról fogalma sem volt, hogyan kellene hozzáálni, még ellenzékből sem.

El sem merem képzelni, mi lett volna, ha ők lettek volna kormányon.

2016. okt. 6. 15:49
 17/39 anonim ***** válasza:
47%

A kérdező is jól szemlélteti, hogy fidesz a propagandáját mire építi fel: az Öszödi beszédre. Azért kell Fideszre szavazni, mert Gyurcsány. Mert az elmúlt nyolc év. Mert tönkretették az országot. Mert ők hazaárulók. Mert ők felvásárolták az országot. Mert biztos!, hogy még gyorsabban zuhanna a versenyképességünk, mint most. Még több fiatal menne ki külföldre. Biztos mindenkit elárasztanának a migránsok és mindenkit megerőszakolnának. Ha ők lennének hatalmon, akkor nem az utolsó ország lennénk Európában, hanem az utolsó utániak. Nem baj, hogy nagy itthon a korrupció, náluk nagyobb lenne.

Nem tudom kérdező, hogy volt-e már szavazati jogod 2006-ban, de a mai Fidesz-KDNP koalíciónál nagyobb bizalmat szavaztak meg a választók a baloldalnak (~2,7 milló az MSZP-SZDSZ-nek) aztán minden összedőlt, amikor a hangfelvétel nyilvánosságra került, hála a jó Fidesz kommunikációnak, aztán még egy ostromot is sikerült összeszervezni.

Érdekes módon az előtt 2 nappal abszolút megbíztak bennük az emberek. Abszolút nem tűnt fel senkinek (csak az ellenzéknek, akikre ugyanúgy köpködtek, mint ahogy most te a baloldalra), hogy mit műveltek és két óra alatt összeomlott a kártyavár. Ha Orbán tartana egy beszédet, akkor ugyanúgy összeomlana minden, csak jelenleg a sötétebb jobboldali szavazók nem képesek analitikus fejjel megvizsgálni (mint anno a sötétebb baloldaliak), hogy mi is történik valójában, egyszerűbb komcsizni és libsizni, ahogy ők náciztak korábban.

Ez nem baj, hogy megbízol egy pártban, az összes nyugdíjas ilyen. De a koszos szennyeseit ne akard már ennyire rejtegetni, mert így csak egy csaholó Fideszkorcs színében tűnsz fel az embereknek.

2016. okt. 6. 16:02
 18/39 anonim ***** válasza:
78%
Fidesz 49%? Legutóbb még 56-ot láttam valahol, szal fogynak. Megnyugodtam, simán verhetők.
2016. okt. 6. 16:02
 19/39 anonim ***** válasza:
7%

"Majd egyszer rájöttök, hogy nagymagyarkodásból nem lehet megélni."

Te meg rágyössz, hogy korcsosulásbul se.

2016. okt. 6. 16:05
 20/39 anonim ***** válasza:

"Nem fertelmes."

De, nagyon is fertelmes. Az, hogy neked több indokod van a Fideszre szavazni, az nem fertelmes, ámbátor nyilván lesz közöttünk egy ellentét. De aki csak azért szavaz a Fideszre (vagy másra, tökmindegy), mert az a "legkisebb rossz" és hasonló üres kifogásokkal él, az fertelmes, mert nem csak hogy egy rossz dologhoz asszisztál, de még ahhoz is, hogy az nagyobb legyen (legalább is megadja rá a lehetőséget).

"egyszerűen nem tud politizálni, erőt mutatni, tipikus liberális, baloldalias gondolkodás. "

Nem tudják megszólítani a választókat, ebben igazad van.

"Lemondott Schiffer, mert bevallotta, hogy ez a párt úgysem tudja semmire vinni. "

Ömm...hát mondhatjuk így is, de alább majd kifejtem.

"El sem merem képzelni, mi lett volna, ha ők lettek volna kormányon."

Én kifejezetten örülnék neki, mert (és ez kapcsolódni fog ahhoz is, hogy miért nem tudják megszólítani a választókat) eddigi politizálásuk más sémát követ, mint amilyen sémán fekszik a Fidesz és a baloldal is. Az LMP-nek azért nincsenek támogatói, mert nem butultak le hozzájuk. A Fidesz marketingje tipikusan a "legyen egyszerű, legyen még több" elvet vallja, ellenben az LMP-vel, ami komplexebb üzenetet formál meg, de épp emiatt nem is ér el nagy tömegeket.

Az LMP legnagyobb bűne, hogy a választók szimpatizálnak (vagy ellenkezőleg; gyűlölködnek), nem pedig mérlegelnek és tájékozódnak. Jahh és még az is a bűne, hogy csóró, de az egy másik téma.

"Mindenkit pártérdek hajt. "

Én pont emiatt nem tartom a Fideszt jó kormánypártnak.

2016. okt. 6. 16:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!