Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szavazók! Szerintetek minden...

Szavazók! Szerintetek minden árat megér ez a migránsdolog?

Figyelt kérdés

98 vagy 40 százalék, ebből a szempontból mindegy.

Amit én látok (és amire a kérdés vonatkozik) az az, hogy az emberek tépik, gyűlölik, bántják egymást, mintha eljött volna a világvége.

Emberek plakátok miatt verekednek össze, van akit az utcán megvernek, mert bevándorlónak gondolják, a magyar muszlimokat az utcán köpik le, a szülő megveszve hazaárulót ordít a gyerekére, mert nem ment szavazni...

"A kormány rosszul kezeli a migránsválságot. Épeszű ember már kiadta volna a tűzparancsot"

"Tényleg sok egy pofon az asszonynak, ha nem akar elmenni nemmel szavazni, a haza védelmében?"

Ez csak két példa, de ha eltöltötök 10 percet a kategóriában, akkor fogtok még épp eleget találni.

Azt mondják a migránsok erőszakosak, állatként viselkednek.

Mi mit tettünk az elmúlt hónapokban? Az emberek többsége kifordult magából.. az internet fröcsögött a verbális erőszaktól, engem az utcán kétszer fenyegettek meg teljesen random emberek, amikor nem mondtam el mit tervezek a szavazásra. Biztos vagyok benne, hogy barátok és családtagok kaptak össze a szavazás kapcsán..

Megérte ez a szavazás? És most nem a pénzre gondolok. Morálisan, emberileg.. megérte? Mi lennénk a kulturáltak, mikor így egymás torkának esünk?

2016. okt. 4. 19:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
49%

15 milliárd forint volt a kampány.

Jáj! :D

Több mint az angliai EU ból kilépősnél. Több mint mint amit évente a szociális rendszerbe költenek el.

Ez nélkül is lehetett volna Alaptörvényt módosítani. Ez arra volt, h a FIDESZ 15 milliárdot belepumpált a sajtó, kampány cégeidbe.

Ennek az országnak így vége lesz.

2016. okt. 5. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!