Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » "NEM"-el szavazók, nem érzitek...

"NEM"-el szavazók, nem érzitek kicsit átverve magatok?

Figyelt kérdés

Ugye volt ez a népszavazás, a kormány kezdeményezésére. Azé a kormányé aki engedte a letelepedési államkötvény kibocsájtását és cégeken keresztül vallástól, nemzettől, szexuális beállítottságtól függetlenül bárki jöhet az EU-ba. Már több mint 10.000 fő jött így ide. (Orosz, Kínai, Arab, stb.) Közben ez a kormány kardoskodik a kb. 1200 befogadandó menekült ellen, ami már ugye nem is kötelező.

Nem érzitek hogy átvertek titeket?

2016. okt. 2. 19:13
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Akinek van pénze, jöhet. Akinek nincs, az nem.
2016. okt. 2. 19:13
 2/11 anonim ***** válasza:
27%

Én nem érzem. Feltettek egy kérdést, én meg válaszoltam rá.

Egyébként nem vagyok Fidesz-szavazó, sose szavaztam rájuk. A 10 ezer vagy hány letelepedési kötvénnyel sem értek egyet.

2016. okt. 2. 19:15
 3/11 anonim ***** válasza:
51%
Nem, egyelőre örülök az exitpoll alapján. :)
2016. okt. 2. 19:16
 4/11 anonim ***** válasza:
65%
Nem.
2016. okt. 2. 19:18
 5/11 A kérdező kommentje:
#2: Nem értesz egyet megértem, de pont egy olyan kérdésre adtál választ amit az a párt és politikai érdek talált ki aki enged mindenki mást ide. Ez olyan mintha hülyének néznének és te tapsolnál hozzá.
2016. okt. 2. 19:18
 6/11 anonim ***** válasza:
42%
Nem csináltam ebből pártpolitikát. A kormány kiírt egy népszavazást, én elmentem, szavaztam, ennyi. Az, hogy ezenkívül milyen intézkedéseket hoz a kormány, nem tartozik a szavazáshoz.
2016. okt. 2. 19:19
 7/11 anonim ***** válasza:
19%

"Nem értesz egyet megértem, de pont egy olyan kérdésre adtál választ amit az a párt és politikai érdek talált ki aki enged mindenki mást ide. Ez olyan mintha hülyének néznének és te tapsolnál hozzá."

A kérdés nem engem minősít.

Ha azt kérdezik, hogy Orbánon holnap milyen színű zokni legyen, akkor is megyek szavazni. Lehet ezt túlragozni, de minek.

2016. okt. 2. 19:21
 8/11 anonim ***** válasza:
Úgy vagyok vele, megkérdeztek, válaszoltam nemmel, érvénytelen, nem jelent semmit. Amúgy is, rám nem jelent veszélyt semmi, önvédelmi eszközeim vannak, 3 méter magas kerítésem is a házba, mindenhová autóval járok kamerarendszer a házba autóba pajzs. Szóval én védve vagyok. Amúgy ez ritka, mert a igen szavazók vannak így bebiztosítva, nos én félek szóval én is.
2016. okt. 2. 19:47
 9/11 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

"miért baj a letelepedési kötvénnyel jött,"

Azért, mert a letelepedési kötvény, mint a neve is mutatja, egy befektetési lehetőség. A lejárata pedig 5 év, és ez azt jelenti, hogy 5 év múlva vissza kell fizetni, hozammal együtt.

Vagyis amit lenyúltak a közvetítő cégek, még annál is többet kell majd visszapótolni 5 év múlva, a mi adónkból. számold ki, 18000 fő, fejenként 300 ezer Euróval, ennek nagyjából a felét nyúlták le az offshore cégek. Tehát 5 év múlva nagyjából 1200 milliárd forintot kell kifizetnünk, neked, nekem, és az ország lakosainak.

Ezért baj, hogy letelepedési kötvényt osztogatnak.

2016. okt. 2. 19:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem, csak te érezheted magad átverve.
2016. okt. 2. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!