Mi értelme van így népszavazást tartani, ha a kormány nem tartja tiszteletben a többség véleményét?
Mivel nem lett meg a minimális részvételi küszöb, így a népszavazás (a fidesz saját törvényei szerint) érvénytelen.
Miért akar ennek ellenére mégis menekültügyben idegengyűlölő, európa ellenes lépéseket tenni?
#20-as
"Én világéletemben megvetettem az olyan lusta embereket, akik 1 percet nem voltak képesek áldozni az életükből arra, hogy szavazzanak aztán még neki sír a szája. Én voltam tegnap."
Jó neked. Én meg világéletemben megvetettem az olyan lusta embereket, akik még 1 percet sem voltak képesek áldozni arra, hogy kicsit visszaolvassanak és gondolkozzanak, ha már másoknak akarnak beszólni..
Idézet a korábbi kommentjeim közül:
"Már ne is haragudj, de nem fogok ~300 GBP-t fizetni csak azért, hogy aztán egy érvénytelen szavazatot adhassak le..."
"...mindenféle román-kettős magyar lazán levélben szavazhasson, de a magyarnak született állampolgárok csak akkor ha elvánszorognak a nagykövetségre"
Tehát azon állításod, miszerint "1 perc" lett volna szavaznon, nettó baromság, hasonlóan az összes többihez amit ide leírtál.
Ritka gyökér a kérdező, ez teljesen nyílvánvaló.
Nem megy el szavazni, és itt pampog, hogy nem veszik figyelembe. Szánalmas.
Aki nem ment el, az kussoljon és türje az aktívak akaratát.
De ritka gyökerek a válaszolók is..
Ugyanis mi köze a TÉNYNEK, hogy a Fidesz nem veszi figyelembe a (saját maga által meghatározott) érvényességi küszöböt ahhoz, hogy személyem szavazott-e vagy sem??????????
(van egy olyan erős érzésem, hogy semmi, csak mással nem nagyon vagytok képesek érvelni, mert tudatlanok vagy tehetségtelenek vagytok...)
"Kapjon mar eszbe h a semmire koltott milliardokat. De nem. Az ervenytelenbe belemagyarazza h sikeres."
Ez várható volt sajnos, ha csődbe menne az egész ország ő akkor is ott feszítene és elmagyarázná nekünk, hogy minden rendben és ő a legjobb. Lehet tenni ez ellen 2018 ban.
Nyugi van ember. :D
Tipikus megtestesítője vagy az elvakult fideszgyűlölőnek.
Én jobbikos szavazó vagyok.
Azelőtt a MIÉP-re szavaztam, szóval kicsit mellélőttél a fideszes kirohanásaiddal.
Továbbá a népszavazás elméleti részével egyetértek, ezért is mentem el.
Neked azt tudom tanácsolni, hogy először is vedd le a szemellenzőt. Nem minden fekete vagy fehér.
Aztán ha állást akarsz foglalni egy kérdésben, amiről népszavazást írnak ki, annak az a legegyszerűbb módja, hogy elmész szavazni. :)
"Amúgy meg milyen 300GBP? Ennyi pénzért repülőjegyet veszek kínába vagy amerikába :D"
És menettérti vonatjegyet UK-n belül Londonba...
Kérdező, vedd már le szemellenződ mert szánalmas amit művelsz.
Nekem igenis és sok más embernek 1 perc volt a szavazás, nem több. Nem nyitok vitát ebben.
Csak egy példát hadd említsek: voltam idén sokadjára Olaszországban és mivel elég jól beszélem a nyelvet követem az ottani híreket és nem nagyon lelkesednek az olaszok a menekültek elosztása miatt.
Ha érdekel és beszélsz olaszul, linkelek videót kérdező: https://www.youtube.com/watch?v=Kts7lpcDDds a
https://www.youtube.com/watch?v=5qd7Naji22k így reagálnak a kereskedők és a szállodások mikor kiderül, hogy a településükre 200 menekültet akarnak küldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!