Mi értelme van így népszavazást tartani, ha a kormány nem tartja tiszteletben a többség véleményét?
Mivel nem lett meg a minimális részvételi küszöb, így a népszavazás (a fidesz saját törvényei szerint) érvénytelen.
Miért akar ennek ellenére mégis menekültügyben idegengyűlölő, európa ellenes lépéseket tenni?
"nem tartja tiszteletben a többség véleményét"
Akinek volt véleménye, és szerette volna, ha tiszteletben tartják az akaratát ebben a kérdésben, az elment szavazni.
Ennyire egyszerű.
Én (és sokan mások) úgy mondtuk el a véleményünket, hogy szándékosan távol maradtunk egy értelmetlen kamunépszavazástól..
Ha 39% szavazóból 5% érvénytelenül, 2% igennel szavazott (marad ~31%), azt én közel sem mondanám "többségnek".
Kedves kérdező? Kérdezhetek én is valamit tőled? Te miért nem mentél el szavazni?
Ha nem akarod a migránsokat akkor miért nem szavaztál nemmel!?
Ha beengednéd őket, akkor miért nem szavaztál igennel!?
Ha otthon maradtál, az milyen válasznak minősül?
Pont azok szoktak állandóan ezekbe a százalékokba belekötni, akik el sem mennek szavazni. Ha nem érdekelt idáig a szavazás, akkor most miért számolgatsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!