A magyar ember miért olyan beállítottságú hogy mindenben eleget tesz a kormányának? Ennyire buta az ország 80%a?
24 évesen soha nem voltam szavazni, és mindaddig nem is szeretnék, amíg nem lesz olyan a rendszer mint Amerikában vagy Nyugaton, ahol nem kenik el vagy másítják meg a voksokat.
Itthon hiába megy el valaki ez a majom fidesz már évek óta töretlen, és nem kizárt hogy a legutóbbin is már el volt döntve csak a kisember hiszi hogy na most talán....
Ez a menekültügyi szavazás is egy vicc, konkrétan minden birka elmegy a 20-astól a 70-es korosztályig, ilyenkor mit érezhetnek vagy mi megy át a fejükön a sorban állás miatt?
Nekem rendesen kínos volna hogy egy pitiáner, még mafia kormánynak sem mondható "mert legalább a mafia az ad is nem csak elvesz" kormány minden szavára ugorjak, X időpontban mindent félretéve álljak oda a papír elé tollal.
Az a legszebb hogy sok százezer fiatalnak szimpatikus is a mai politikai választék, és képesek Orbánra szavazni az igen művelt és okosnak mondható egyetemisták, főiskolások....
Elképesztő ez az ország.
Nem tesz mindenben eleget, de azért szavaz 70% a jobb oldalra mert a baloldal még rosszabb; pedig a jobb oldal sem rózsás...
További kérdés, hogy te miért nem tudod elfogadni hogy egy kb 15%os kisebbséghez tartozol és nem tesz eleget a többség a te kívánságaidnak?
A tömeges népostobítás hatása, hogy ilyen magas az idióta emberek százalékos aránya a társadalomban. A kúrmánynak ez az érdeke - ugye aki nem tud semmit, az nem kételkedik. Legyenek minél hülyébbek az emberek, minél könnyebben lehessen őket manipulálni és befolyásolni, akár a saját érdekeik ellen is, higgyenek el mindent, amit ez a csapat gerinctelen aljadék bead nekik a médián keresztül, csücsüljenek nyakig a kakiban, és eszükbe se jusson kimászni, inkább örüljenek neki, milyen jó meleg...
Abszurdisztán, én így szeretlek!
Hallottál olyan fogalomról, kérdező, hogy AGYMOSÁS?
Na, pont azok az emberek nyalnak a Fidesznek, éltetik Viktort, akiken simán lehetett agymosást végezni!
Hála Istennek, vagyok oylan erős, hogy nem hatott rám a "hipnózis"!
Nyitott szemmel járok és tisztán látom az ország VALÓS helyzetét!
"Elképesztő ez az ország."
Itt az ideje, hogy lelépj és ne rontsd itt tovább a levegőt! Hidd el, nem fogsz hiányozni egy csöppet sem a "buta" 80%-nak!
Ez a tipp ingyen volt!
"Elképesztő ez az ország."
El lehet menni Magyarországról, itt lehet bennünket hagyni. Tessék, lehet menni, majd mi elleszünk prolikkal,közmunkásokkal,nyugdíjasokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!